Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Seaworld Orlando

Læs mere om rejser til Seaworld Orlando

Rejsetips af samme forfatter

Tæt på de spændende dyr uden risiko
Rejsetips indsendt af:
Klaus
Lynge
21. feb. 2009

Tæt på de spændende dyr uden risiko

Fantastiske dyr kræver ofte en risiko i form af vejr/vind eller vacinationer, men ikke her. I Seaworld og Discovery Cove kom vi helt tæt på uden problemer.

Seaworld - som en super dansk zoo og så lidt til!

I rækken af spændende attraktioner i Orlando området er både Disney, Universal Studios og Nasa blandt de rigtigt gode, men der er lige prikken over i'et.

Seaworld har rigtigt mange spændende dyr at vise frem og det kan godt nåes på 1 dag med en tidlig start.

Hvad der gør det fantastisk er, at man må fodre nogle af dyrerne og dermed komme lidt tættere på.

Man kan få en lille penge købe noget mad i en nærliggende bod og så selv fodre dyrerne. Boden holder selvfølgelig øje med hvor meget der fodres, så ikke dyrerne lider overlast.

Er man også til flotte shows med dyr, så er der her også et supershow, der bare skal ses. Der er utroligt hvad de kan få dræberhvaler, delfinhvaler og delfiner til at gøre for publikum - til stor fryd for alle.

Det ultimative for familien, der elsker vand, flotte fisk og fugle

Man skal lede lidt for at finde noget der er endnu bedre end Seaworld, men det findes i Discovery Cove (rabatbilletter til begge kan købes samlet).

Hvis man gerne vil opleve en sandstrand og et koralrev, men ikke ønsker bølger eller hajer, så er det lige her - midt i Orlando! Ja, man tror det er løgn, men amerikanerne har udgravet 5 kæmpe søer midt i Orlandoområdet.

I Discovery Cove kan man både svømme med delfiner, rokker og koralrevsfisk, men også slappe af og nyde livet. Hver sø er dedikeret til et bestemt formål. Der er en sø til delfinerne (som man kan besøge i vandet), der er en sø til et (kunstigt) koralrev med tusinder af flotte fisk og en lille sø til rokker, man kan få lov til at røre.

Der er også en sø til delfinernes (privat)bolig og en sø til store rovfisk, som man naturligvis ikke har adgang til. Der er tilmed et kæmpe fuglebur med både små og store fugle man får lov til at fodre og de sætter sig f.eks. på skulderen for at få en lille snack - meget fascinerende med alle de flotte farver. Man går simpelthen tur inde i det store bur og fodre de fugle man ønsker.

Man køber typisk en dagspakke og i denne er alt hvad man behøver, våddragt/snorkeludstyr, frokost osv. Vil man købe mere, så gør man brug af det udleverede plastikkort man får, så man skal ikke rende rundt med penge. De kan ligge trygt i et garderobeskab til sidst på dagen, hvor der afregnes i ro og mag.

Det er forholdsvis dyrt med delfin-pakken, men ALLE pengene værd - både for den øvede dykker og den lidt nervøse husmor. Et kys af en delfin og en svømmetur med samme er et fantastisk minde at tage med hjem.

Underholdning

Kommentarer til rejsetips om Seaworld Orlando

Dyremishandling

30/07 2014 Heidi
Godt i havde en god oplevelse i Sea World - men i støtter uden tvivl dyremishandling ved at besøge stedet, da man på ingen måder kan give de store og intelligente dyr de forhold som de har behov for.

Spækhuggere i fangenskab har betydeligt reduceret gennemsnitlig levealder, hvor de gennemsnitligt kun lever indtil de er i 20'erne, hvor mod de i naturen bliver op til 90 år gamle. Deres miljø i fangenskab har heller ingen relation til deres naturlige miljø, og de sociale grupper, de tvinges ind i, er også helt anderledes. De lever en meget stressfyldt tilværelse.

Håber virkelig at folk sætter sig ind i, hvad det er de støtter. Man kan ikke tage i Seaworld med god samvittighed desværre. Seaworld og ligende steder er også forbudte i flere stater i USA.

køb af billetter til disney world

08/06 2011 Per
hej, er der nogen som ved på hvilken hjemmeside man kan købe e-ticket til disney world, seaworld og universal studio, har selv været ind på disney hjemme side, men der kunne man ikke købe e-ticket

Billetter igennem DWTickets!

25/02 2010 Jan S.
Vi var i Orlando, herunder Seaworld Orlando, i 14 dage i juni 2009, og her bestilte vi de fleste af billetterne (lidt billigere!) hos DW Tickets i Orlando, hvor vi selv afhentede billetterne hos dem. De billetter vi købte var "Dinner with Shamu", og det var virkelig en fantastisk oplevelse at komme så tæt på sådan en spækhugger.

Billetter på nettet

31/12 2009 Thomas Christoffersen
Er der nogen som har prøvet at bestille andre steder end på de Seaworld og Discovery Coves hjemmeside?

Billetter på nettet

09/06 2009 Jette Bendixen
Vi skal afsted i juli 2009 til Florida. Vi ved, vi kan købe billetter til bl.a Seaworld på deres webside. Vi har dog også fundet andre sider, hvor billetterne kan købes endnu billigere. Er der nogen som har gode erfaringer med det? Vi skal jo helst have gyldige billetter for vores penge.

Nettet

30/03 2009 Henrik Larsen
Hej Charlotte.. Søg på Google og du skal finde.. Når du har fundet frem til de parker du vil besøge, betaler du med international betalingskort, og så kan printe dine billetter. På den måde slipper du også for billetkøerne, og skulle du miste din billetter, går du blot ind i din mail og printer dem igen.

Flere informationer

19/03 2009 Charlotte Frederiksen
Det hele lyder jo rigtigt spændende og vi står for at skal besøge området i juni og derfor savner vi nærmere oplysninger om hvor billetter evt. kan findes.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Seaworld Orlando

Seaworld Orlando
Rejser til Seaworld Orlando
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.