Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser i USA

Rundrejser med dansk rejseleder

USA rejsetilbud

Guide til shopping i USA

På din USA rejse kan du shoppe mærkevarer til superbillige priser. Læs vores guide til de bedste amerikanske outletcentre og shopping malls og print dine første rabatkuponer via linksene her på siden.

USA er et eldorado for shopping

Der er mange outlet shoppingcentre i USA
I USA finder du mange outlet shoppingcentre, hvor de kendte mærkevarebrands sælger deres overskudslagre til superbillige priser. Hvis du er vild med shopping, er det oplagt at køre forbi et outlet eller to på din USA rejse - her kan du virkelig gøre gode køb.

Du kan ofte spare endnu flere penge ved at tilmelde dig outlettenes hjemmeside og printe kuponer ud hjemmefra. Husk at du også skal have plads til dine indkøb på vejen hjem. I mange outletcentre får du 50% rabat på kuffert nr. to, så måske ligger løsningen her?

Landsdækkende outletkæder i USA

SIMON Premium Outlets - USAs største

SIMON Premium outlets

SIMON Premium Outlets er den suverænt største og bedste outletkæde i USA. De har 71 forskellige Premium Outlets spredt ud over USA. Klik her og find det Premium Outlet, der passer bedst ind i din rejseplan.

Woodbury Commen, der ligger en times buskørsel uden for New York, er kædens største outlet med 220 outlet butikker. Bestil busturen hos FDM travel på 70 11 60 11 og print dine rabatkuponer neden for.
 
Ontario Mills - masser af butikker

The Mills

The Mills er en kæde med 14 shopping centre fordelt over flere amerikanske stater. I centrene er både outlet og almindelige butikker, og alle de kendte brands er her naturligvis.

Det største Mill - Sawgrass Mills - findes i Florida i udkanten af Fort Lauderdale, der med omkring 350 butikker er solskinstatens foretrukne shoppingcenter og samtidig en stor turistattraktion for området.

Download app’en Simon - Malls, Mills & Premium Outlets shopping, der giver et let overblik både over den landsdækkende fordeling af outlet- og indkøbscentre samt kort over de enkelte centre, så I kan planlægge jeres indkøbsturne effektivt.

Husk også at printe din FDM travel VIP kupon, som du ombytter til fordele og rabatkuponer, når du kommer frem til dit Premium Outlet eller en af The Mills.

Klik her og print din FDM travel VIP kupon, der giver dig fordele og ekstra rabatter

 

Tanger Outlet Centers

Tanger Outlet Centers er en outletletkæde med omkring 30 centre, hvor hovedvægten ligger på det østlige USA. Centrene er typisk mindre, men oftest er de større mærkevarer repræsenteret med butikker. Også her er der kuponer med ekstra rabat på de billige priser, husk at få dem med hjemmefra.
Tanger Outlet Centers

Til toppen

Stormagasiner

Macy’s er USA’s mest kendte stormagasin

Macy's

Macy’s er USA’s mest kendte stormagasin, hvor den på Manhattan i New York uden tvivl er den mest kendte for danskere. Men med 9 butikker mere alene i New York og 800 butikker rundt om i USA, så møder I Macy’s stort set, hvor I kommer frem. Også her er der 10% rabat til internationale kunder, så husk din fordelskupon hjemmefra.

FDM travel tilbyder dig her en rabatkupon, der giver internationale kunder rabat på 10 % i Macy's:

Download din fordelskupon til Macy's

Macy's
Bloomingdale’s har nyeste mode til alle

Bloomingdale’s

Bloomingdale’s er et landsdækkende kvalitetsbetonet stormagasin, der tilbyder nyeste mode til kvinder, mænd, børn og til hjemmet. Mange kender sikkert "The Little Brown Bag" - den lille brune bærepose, der er blevet et ikon for Bloomingdale’s. Du finder Bloomingdale’s i New York, Chicago, Miami og San Francisco. Print nedenstående voucher ud og shop løs i Bloomingdale’s med 10% rabat.
 

Klik her og print din FDM travel VIP kupon, der giver dig fordele og ekstra rabatter

New England outlets

Manchester og Freeport

I New England finder du hele outletbyer, hvor ”originale” byer, der ligger smukt i landskabet, er omdannet til outletbyer. Du finder alle designer mærkerne i fx:

Manchester Designer Outlet
Manchester Designer Outlets

Freeport
Freeport

Til toppen

New York outlets og butikker

B&H Photo

Fotobutikken B&H Photo, der er ejet og betjent af New Yorks jødiske indbyggere, er en oplevelse ud over det sædvanlige. Er du ude efter fotoudstyr, så tjek prisen på hjemmefra på deres site og få en unik købsoplevelse i verdens største fotobutik med 700 ansatte, mange specialafdelinger og transportbånd til varerne. Print din fordelskupon til B&H Photo her:

Download din fordelskupon til B&H Photo

Link til: B&H Photo

Century 21 Department Store

Century 21 Department Store er endestationen for de mærkevarer, der ikke har kunnet sælges andre steder, så her kan du gøre de rigtig fede fund. Stativerne bugner med varer, så medbring en god portion tålmodighed. Forretningen er åben alle ugens dage, men kom her på hverdage for weekenderne kan være meget travle. Century 21 Department Stores rammende slogan lyder: ”Fashion Worth Fighting For”.
Century 21 Department Store

Til toppen
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.