Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør videre fra Solvang

Rundrejser med Solvang

Rejser til Solvang

Over 100 års dansk kultur i USA

200 kilometer nord for Los Angeles har du mulighed for en lille afstikker fra Highway 1. I den solrige Santa Ynez-dal finder du et stykke dansk Morten Korch idyl i den lille by Solvang. Solvang er skabt af danske emigranter, der ønskede et lille stykke af Danmark på den amerikanske vestkyst. I 2011 kunne Solvang fejre 100 års fødselsdag.
Denmark Square og Copenhagen Drive

Denmark Square og Copenhagen Drive

Vejnavnene i Solvang vidner om de danskere, der i sin tid grundlage byen. Gå en tur rundt i de små gader og oplev, hvordan den danske kultur er blevet fortolket af generationerne efter de første danskere. Her møder du bl.a. en kopi af Den lille havfrue på Denmark Square, et H. C. Andersens museum og Rundetårn i en tredjedel størrelse. Tag en pause ved Danish Village Bakery & Coffee Shop. Her nyder du en kop kaffe med wienerbrød og en Hard Roll - eller som vi kalder det; et rundstykke.
Æbleskiver eller gourmet mad

Æbleskiver eller gourmet mad

Bliver du sulten i Solvang er der flere spisesteder at vælge imellem. Vil du opleve hvordan den kulinariske kulturarv er blevet fortolket af de danske efterkommere, tager du f.eks. en tur på Solvang Restaurant på Copenhagen Drive. Her får du æbleskiver og medisterpølse med masser af hindbærsyltetøj og flormelis. Restauranten har desuden medvirket i den Oscarvindende kultfilm Sideways fra 2005. Er du ikke så meget til fortolkninger af det danske køkken, skal du spise på Root 246. Restauranten serverer lækre retter med konceptet fra jord til bord, hvilket har været med til at sætte Solvang på gourmetkortet.
Vinsmagning

Vinsmagning

Solvang er mere end æbleskiver og H. C. Andersen. I Solvang by finder du nemlig også flere steder, hvor du kan smage den lokale vin, og vil du udenfor byen finder du i Santa Ynez-dalen mange af Californiens bedste vingårde. Over 100 vingårde giver dig masser af muligheder for at smage du udsøgte dråber fra Pinot Noir druen. Det er derfor oplagt at tage en tur ud i landskabet og smage på de mange gode vine, når du alligevel er i Solvang
Cykeltur i Santa Ynez-dalen

Cykeltur i Santa Ynez-dalen

”Noget af et cykelmekka”, sådan har avisen Los Angeles Times beskrevet området omkring Solvang. Og området er da også kendt og brugt af mange professionelle cykelryttere. Lance Armstrong har bl.a. brugt Santa Ynez-dal til at træne i inden Tour de France. Så skal du have trænet lårmusklerne, er det bare om at komme op på jernhesten og ud i den smukke natur, der omringer Solvang. Cykler kan lejes flere steder i området.
Bo på Hadsten House i Solvang

Bo på Hadsten House i Solvang

Hadsten House Inn & Spa er det bedste hotel i Solvang. Værelserne er i romantisk stil med pejs og franske stilmøbler. Hotellet har en stor, opvarmet indendørs pool samt en udendørs whirlpool og pejs.

Hadsten House Inn & Spa’s beliggenhed betyder, at du kan opleve Solvang og samtidig udforske de spændende oplevelser i omegnen. Bestil Hadsten House hos FDM travel på 70 11 60 11.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.