South Carolinas lokale specialiteter

Fra kogte peanuts og pulled pork til østers

Få en smagsprøve på, hvad der gør South Carolina til en kulinarisk topdestination. Fra grits (grød lavet af majsgryn, der serveres til morgenmad i Sydstaterne), friskfangede rejer, kogte peanuts og grill til sydstatsklassikeren Lowcountry-boil med rejer, majskolber, kartofler, pølser og masser af smør. Enkle basisvarer – også hvad serveringen angår, for retten er beregnet til at spise med fingrene. Du kan også glæde dig til South Carolinas østers - de kan nemlig hamle op med verdens bedste - takket være et gunstigt klima.

South Carolina er kendt som "The Birthplace of Barbecue", så sørg for at smage på deres verdensberømte pulled pork. Området er også kendt for solide, men sofistikerede kulinariske traditioner. Særligt eftertragtede er de lokale fiske- og skaldyrsretter på spisesteder langs kysten, skabt under storslåede solnedgange. Menuerne varierer dagligt for at imødekomme morgenens fangst, men du kan altid finde kreative tvist på de lokale favoritter.

Kort

Vis på kort