Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Spændende naturoplevelser i USA
Rejsetips indsendt af:
Pia Poulsen
Odense
1. juli 2011

Spændende naturoplevelser i USA

Min mand og jeg var for 2 år siden (igen) i USA. Vi prøver hver gang at besøg en eller et par nye stater. Denne gang fløj vi til Albuquerque i New Mexico (bl.a. for at besøge noget familie).
Sammen med dem var vi først ved 4 corners. Det sted, hvor Utah, Arizona, Colorado og New Mexico har en fælles grænse. Dvs. man kan stå i 4 stater på samme tid (ligesom at stå i 2 have, når man står ved Grenen).
Dernæst kørte vi til Mesa Verde i Colorado. Et klippeplateau, hvor indianere indtil ca. 1100 boede på udhuggede klippeafsatser, hvor de havde bygget huse af mursten. Dernæst gik turen til Arches National Park, som har fantastisk flotte klippeformationer af røde sandsten. De mange buer er utroligt flotte - mange kan ses fra vejen, men andre kan man kun se, hvis man hiker i området.
Dernæst gik turen mod Monument Valley - men før vi kom dertil, så vi Hole 'n' the Rock. En stor rød sandstensklippe, som oprindeligt blev købt af en dansker, som på bedste Flintstone-maner sprang/huggede en bolig i klippen. Dvs. der var en hel lejlighed inde i klippen. Klippen er nu overtaget af en mand, der tidligere har boet i Randers. Meget interessant sted.
Dernæst kørte vi til Monument Valley, som ligger på grænsen mellem Utah og Arizona. Et smukt sted, som er brugt til mange cowboy-film, bl.a. med John Wayne. Det er et relativt fladt område, hvor der så pludselig dukker store lodrette røde klipper op i smukker formationre. Et sted, man bør se. Lige før man kommer til Monument Valley (fra nord) er den vej, hvor Tom Hanks i sin rolle som Forrest Gump løb - se første billede.
Spændende naturoplevelser i USA

Arches National Park, Utah
Spændende naturoplevelser i USA

Mesa Verde, Colorado

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/bjarne-e.nielsen-7600-struer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.