Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Spil på samme klaver som Elvis i The Music City, Nashville
FDM travel rejsespecialist
Niels Kjærsgaard Telefon: 70 28 13 04

Spil på samme klaver som Elvis i The Music City, Nashville

Det er ikke uden grund at Nashville kaldes for The Music City. For ikke blot er byen country musikkens fødested, det er også her mange af tidens største stjerner har indspillet deres største hits.
For de fleste der besøger The Music City, er det et must at besøge Country Music Hall Of Fame, hvilket bestemt kan anbefales også selvom man ikke er til country. Der udstilles nemlig også tøj, klaverer, guitarer og meget mere som har været brugt af Elvis Presley, Johnny Cash og mange andre kendte musikere, som ikke nødvendigvis forbindes med country musik.

Besøger i Country Music Hall Of Fame vil jeg anbefale jer at forlænge besøget med en guidet tur til det nærliggende Studio B, hvor bl.a. Dolly Parton, Roy Orbison og Elvis Presley har indspillet størstedelen af deres sange. Rigtig mange overser denne unikke mulighed for at se i hvilke omgivelser stjernerne indspillede i tilbage i 50’erne, 60’erne og 70’erne, og turen krydres med små anekdoter og historier om indspilningerne og datidens store stjerner.

Højdepunktet på turen var, for mit vedkommende, da vi træder ind i selve indspilningslokalet og guiden fortæller os at det klaver der står i hjørnet, er det selvsamme klaver som Elvis spillede på hver gang han besøgte studiet. Inden hver indspilning varmede Elvis op ved at sætte sig ved dette klaver og spille et par sange og guiden sagde vi meget gerne måtte sætte os og spille et nummer – På samme klaver som Elvis!!!

Jeg er ikke den store pianist, men jeg satte mig selvfølgelig ved klaveret, for jeg skulle da lige røre ved de samme tangenter, som Elvis har spillet på flere hundrede gange.

Selv ikke i Elvis’ eget hjem, Graceland, får du lov til at sætte dig og røre ved møblerne, og da slet ikke ved det aller helligste; Elvis’ musikinstrumenter. Det gør du på en guidet tur i Studio B.

Du kan læse endnu mere om Studio B og hvordan du får billetter til turen på dette link: http://countrymusichalloffame.org/studiob/
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Niels Kjærsgaards profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.