Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

USA rejsetilbud

Storbyer i USA

USA har nogle af de mest berømte og levende storbyer i verden. Der er storbytraverne som fra New York og Washington D.C. på østkysten til San Francisco og Los Angeles på vestkysten. Nogle af storbyerne kan du nemt besøge over en forlænget weekend - andre er oplagte at besøge på din kør-selv-ferie i USA.

Hvilken storby bør du se? Det er umuligt at sige, for smag og behag er forskellig og hver storby har sin helt egen unikke charme. New Orleans er fx kendt for sit franske kvarter, hvor pulsen banker og jazzen spiller 24-7 på Bourbon Street. Orlando lokker med verdens bedste forlystelsesparker. Miami frister med skønne strande og Ocean Drive med sin særlige Art Deco-stil og kendisser, der nyder en cocktail på de mange barer. Her får du et overblik over de storbyer vi har udvalgt i USA.
Byer i USA

Få et overblik her

På kortet ser du nogle af de storbyer vi synes er interessante i USA. Klik på kortet for at læse om de enkelte byer. I søgeboksen kan du bestille din rejse med fly og hotel til samtlige storbyer i USA.

Start nu! Bestil din rejse til USA, hvor du besøger én eller flere af USAs spændende storbyer. I søgeboksen kan du nemt bestille din ferie med fly og hotel til samtlige storbyer. Du kan også kontakt vores USA-speciaslister på 70 11 60 11 - de kender til endnu flere - også de mindre byer i USA.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.