Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

 • Utah Rocks!

  (Bedømt af 30 personer)
  19.10.12: Jens Bjargum
  Jeg har for længst opgivet at beslutte mig for, hvilken nationalpark i USA der er min favorit. Når jeg står i Yosemite tænker jeg, at dette er det meste fantastiske sted i verden, men når jeg kommer til Yellowstone er jeg overbevist om, at det er det mest fantastiske sted.
  Se hele rejsetippet
 • Rejseplanlægning med Google Maps

  (Bedømt af 11 personer)
  22.03.11: Jens Bjargum
  Jeg har tit manglet en måde, at organisere alle de gode rejsetips man støder på rundt omkring. F.eks. når man læser rejsetips her på siden, men også mange andre steder hvor man får gode idéer til ting, man gerne vil se engang.
  Se hele rejsetippet
 • Balloner i New Mexico

  (Bedømt af 14 personer)
  14.10.09: Jens Bjargum
  Albuquerque Balloon Fiesta er verdens største varmluftsballon festival og et sandt farveorgie der vil kunne fascinere alle børn, unge og ældre.
  Læs hele rejsetippet
Street Rod Nationals
Rejsetips indsendt af:
København S
31. okt. 2011

Street Rod Nationals

Når nu du er rejst til USA - bilernes land - hvorfor så ikke sætte en dag af til, at se på fede biler?
Street Rod Nationals
Street Rod Nationals

Verdens største bilshow

Alt er større i USA og det gælder også bilshows. Til NSRA Street Rod Nationals som afholdes hvert år den første weekend i august i Louisville, Kentucky deltager der mere end 10.000 biler, hvilket gør det til verdens største bilshow.

Deltagerne kommer fra hele USA, og efterhånden som man nærmer sig Louisville, kommer der flere og flere Street Rods i gadebilledet. Den første så vi allerede 800 km før Louisville, et stykke tid senere så vi en mere, og en mere og da vi nåede frem til Louisville var byen invaderet af fede biler. Overalt på hotellernes parkeringspladser holdt der flotte Street Rods. Da vi nåede frem til vores campingplads i Louisville holdt der Street Rods næsten på hver anden plads.

Det er en oplevelse i sig selv bare at køre gennem byen, og se alle disse imponerende biler på næsten hvert et gadehjørne.
Street Rod Nationals
Street Rod Nationals

Shows i mange stater

NSRA står for National Street Rod Association, og er en klub som afholder shows i mange forskellige stater over hele USA.

Showet i Louisville, Kentucky er det største. Desværre ligger Louisville langt fra de fleste danskeres rejserute i USA. Men selvom de andre shows ikke er helt så store, så er de stadig et besøg værd, og langt større end hvad vi er vant til i Danmark.

Så kig forbi www.nsra-usa.com og se under events, om ikke der er et show der passer ind i din rejserute. Der er bl.a. shows i Florida, Colorado og Californien.

En uendelig kø af fede biler

Vi valgte at stå tidligt op, så vi var ved showet før de åbnede for tilskuere. Vi havde medbragt vores campingstole, og satte os så ved det sidste lyskryds, lige før indgangen til showet.

Da vi kom kl 07:30 var deltagerne allerede begyndt at køre ind, i en uendelig strøm af fede biler med brummene V8 motorer. Og da vi 2 timer senere besluttede os for, at det nu var tid til at gå ind på udstillingsområdet, der kørte bilerne stadig til. De kom fra tre retninger i krydset, så uanset hvor der var grønt signal, så kom der flere Street Rods til.

Videoklippet her har jeg filmet lige ved indgangen og det giver en idé om, hvor kæmpe stort dette show er. Video findes også i HD på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=0ZCnEn18Y2M

Underholdning
Shows
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/syrien/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.