Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips indsendt af:
Leif H Hagensen
Stilling
1. okt. 2010

SW USA på 3 uger

Gennemkørte Californien, Arizona, Utah og Nevada i lejet bil over en periode på små 3 uger, ca. 4500 km. Så ufattelig meget og så alligevel så lidt.

Benzinkøb ved ubemandede benzinstationer.

Oplevede flere gange, at vi ikke kunne betale med kreditkort ved ubemandede benzinstationer. Amerikanske benzinstanderterminaler ( ihvert fald dem vi betjente os af) "kræver" en 5 cifret pinkode og danske kort har jo som bekendt kun en 4 cifret pinkode. Jeg ved ikke om danske kort kan "kodes" om til amerikansk benzinstanderbrug, men det skal man nok lige checke - alternativt skal man have kontanter til mindst een tankfuld.

Vi var tæt på "troubles" et par gange uden for "lukketid" og kun takket være meget hjælpsomme lokale beboere slap vi med skrækken. Apropos "hjælpsomme lokale", blev vi mødt med en helt evertyrlig imødekommenhed og interesse fra de mennesker vi kom tæt på.

Det er svært at fremhæve sightseeingsobjekter, for de alle var bare fantastiske, men når man er i det hjørne af USA skal Bryce Canyon være et must ligesom der bør afsættes mindst 2 dage og 2 nættet i Las Vegas.

OG! Hvis man skal køre fra Bryce Canyon til Zion Nationalpark elle omvendt, så bed chaufføren om at stoppe ved Mount Carmel Junktion lidt nord for Kanab. Her ligger et spisested - "Thunderbird Restaurant" som serverer verdens bedste Apple Pie med rom. Alle Apple Pie bagere vil sikkert hævde at DERES er verdens bedste, men Thunderbird`s kan gøre det med god samvittighed I vores dagbog skrev vi "himmelsk" og det rækker langt fra.

Vores rejse blev tilrettelagt i samarbejde med FDM, Aarhus, Vicki Ellehage og hun er kompetent, hurtig og effektiv og ikke mindst imødekommende og hjælpsom ud over alle grænser - som en amerikaner.

Kommentarer til rejsetips om USA

ingen pin-kode, men postnr.

04/10 2010 Jette Thomsen
det er ikke en pin-kode benzinstanderen beder om, men din "zip-code" ( dit postnummer ), som i USA er 5-cifret . Postnr. og udstedelsessted for kortet skal passe sammen for at standeren virker og det er virkelig en pest for udlændinge, at de på den måde har "opgraderet" sikkerheden. Nogen gange lader de sig dog snyde med et tilfældigt postnr.(hvis man altså lige kender et)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/pretoria/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.