Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Temaparker

 • Fontana i Californien

  (Bedømt af 1 person)
  05.02.11: Frank Skriver
  Californien er absolut et sted jeg kan anbefale at tage til, der er alt hvad hjertet begærer. Er du til vilde forlystelser er du kommet til det rigtige sted.
  Se hele rejsetippet
 • Oplev magien i Disneyland i Californien

  (Bedømt af 4 personer)
  Efter nogle lange timer på vejen ankom vi til vores hotel i Anaheim. Det kan godt betale sig at bestille et hotel her, da man så kan gå til og fra Disneyland uden at skulle tænke over parkering.
  Se hele rejsetippet
 • Spar penge i USA

  (Bedømt af 22 personer)
  07.01.11: Søren Frandsen
  Vi er 4 voksne og et barn som skulle til USA i sommeren 2010, nærmere Staten Florida. Vi havde kun planlagt få ting som vi skulle se, såsom div. forlystelsesparker og Key West og resten fandt vi ud af efterhånden som rejsen skred frem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Temaparker

Alle rutsjebaneparkers moder - Cedar Point i Ohio
Rejsetips indsendt af:
Trørød
30. okt. 2010

Alle rutsjebaneparkers moder - Cedar Point i Ohio

Hvis man kommer forbi Sandusky i Ohio, skal man ikke snyde sig selv for en tur i den fantastiske forlystelsespark Cedar Point Amusement Park. Denne her lille familie var ellers svære at imponere efter 2 måneders roadtrip i forlystelsesparkernes hjemland.
Alle rutsjebaneparkers moder - Cedar Point i Ohio

Vores lille familie, bestående af 2 voksne og 2 drenge på 5 og 8, var i 2010 på roadtrip tværs over USA i et motorhome. I Ohio havde vi valgt at stoppe i Sandusky et par dage.

Idyllisk beliggende på en tange ud fra sydsiden af Lake Erie ligger forlystelsesparken Cedar Point Amusement Park. Faktisk er det både en forlystelsespark og et vandland, og så har den sin egen lækre strand, hvor man kan bade i Lake Eries behagelige ferskvand.

Som de kækt annoncerer på deres hjemmeside ”The rollercoaster capital of the world”, er det en forlystelsespark med fokus på rutsjebaner. Det er ikke helt forkert. Parken har 17 rutsjebaner og over 50 andre forlystelser. Der er simpelthen ingen forlystelsesparker i Danmark og omegn, som kan leve op til det.

Med 17 rutsjebaner er der noget for enhver smag. Den lille Woodstock Express som vores yngste tog 3 gange efter hinanden. Den sidste gang alene mens vi andre spiste is. Der er kæmpestore trærutschebaner og de vildeste stålrutschebaner i verden. Blandt andre kan nævnes Maverick, som har et fald på 95 grader samt flere ”skruetrækkere”, eller Top Thrill Dragster som fyrer vognen af sted med 190 km/t og kører 130 meter lodret op i luften, for der at vende snuden nedad og køre lodret ned, imens den drejer rundt. Det var vildt! Hvis man er over 122 cm, er der flere stålrutsjebaner, som sagtens kan måle sig med Tivolis Dæmonen. En af dem tager en tur langt ind over vandlandet med en fart så tårerne flød.

Temperaturen i Cedar Point kravlede omkring middagstid op over 40 grader, så det nærmest var ulideligt at bevæge sig rundt i solen. Det er parken fuldt ud klar over, så der er flere vandrutschebaner, som udover at være sjove, er designet til, at man skal blive gennemblødt. Det blev vi så! Til stor morskab for de 2 drenge. Specielt var det skægt at stå på en bro lige nedenfor en af vandrutschebanerne, så man fik vandskyen fra nedslaget skudt, ja, over det hele. Een tur og man var gennemblødt overalt.

Vi var der i 12 timer, og alle fik opfyldt deres rutsjebanebehov, snurre-rundt behov, blive-gennemblødt behov, og hvad man ellers måtte ønske i sådan en park. Selv maden var god, og det er noget af et særsyn i en forlystelsespark.

Vi nåede ikke vandlandet, og strandturen måtte vi gemme til en anden dag, men alle var glade og tilfredse. Som den ældste dreng udtrykte det: ”Det var en super, super, super, super, super, super god dag. Meget bedre and alle andre dage i mit liv”!

Kommentarer til rejsetippet om Temaparker

et besøg værd!

09/04 2013 Sarah C
Cedar Point er den bedste forlystelsespark jeg har været i med de vildste rutchebaner. Boede et år i Sandusky og der blev Cedar Point flittigt besøgt!
Er absolut et besøg værd, hvis man alligevel skal den vej:)

Super god park...

05/11 2010 Thomas B.M.
Giver knægten fuldstændig ret.. Vi var der for 1,5 år siden og var bestemt ikke sidste gang.. Top thrill dragster er bare det vildeste.. Vi sidder og griner af den reklame for nye rutschebane i djurs - eller Fårup sommerland... Men absolut en overnatning værd hvis turen går den vej..
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Temaparker

Temaparker i USA
i Temaparker
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.