Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Temaparker

 • Fontana i Californien

  (Bedømt af 1 person)
  05.02.11: Frank Skriver
  Californien er absolut et sted jeg kan anbefale at tage til, der er alt hvad hjertet begærer. Er du til vilde forlystelser er du kommet til det rigtige sted.
  Se hele rejsetippet
 • Oplev magien i Disneyland i Californien

  (Bedømt af 4 personer)
  Efter nogle lange timer på vejen ankom vi til vores hotel i Anaheim. Det kan godt betale sig at bestille et hotel her, da man så kan gå til og fra Disneyland uden at skulle tænke over parkering.
  Se hele rejsetippet
 • Spar penge i USA

  (Bedømt af 22 personer)
  07.01.11: Søren Frandsen
  Vi er 4 voksne og et barn som skulle til USA i sommeren 2010, nærmere Staten Florida. Vi havde kun planlagt få ting som vi skulle se, såsom div. forlystelsesparker og Key West og resten fandt vi ud af efterhånden som rejsen skred frem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Temaparker

Kids on the road
Rejsetips indsendt af:
Maria Schytte
Holbæk
14. okt. 2010

Kids on the road

I USA er det ingen hindring at rejse med børn. Amerikanere tager meget hensyn og man oplever en service som vi ikke har set andre steder i verden.
Kids on the road

Kids on the road

Vi har 2 år i træk rejst i USA med vores børn der første gang var hhv. 8 mdr. og 6 år. Det har været kæmpe successer og selvom vores familie og venner var meget skeptiske overfor at tage afsted med så små børn, har vi kun positive oplevelser med os hjem.

USA er et paradis for børn. Ikke mindst alle de dejlige oplevelser som børnene har fået i Disneyland, Seaworld, på hvalsafari og i Yosemite, men også fordi hele samfundet og amerikanerne er meget venlige og hjælpsomme overfor børnefamilier.
Man oplever mange steder fx. i lufthavenen, at man ikke skal stå i kø, der er simpelt specielle "familylanes", så man undgår at børnene bliver utålmodige og kede af det.

I forlystelsesparker som Sea World er der også specielle steder hvor man kan køre ind med sovende barn i klapvogn. Der er stille og barnet kan stå i skygge og sove mens resten af familien oplever showet. Disneyland tilbyder at man kun skal stå i kø 1 gang, således at den der venter med det lille barn imens første forælder kører en tur, kan komme foran i køen, så man kun står i kø 1 gang.
Derudover skaber børnene mange kontakter, da amerikanerne er meget interesserede i tale om børnene. De spørger ind og virker meget åbne og interesserede.

Desuden er det en oplevelse i sig selv at køre en tur med en dansk klapvogn. Amerikanerne er helt vilde med vores luksusmodeller med lufthjul og kraftige stel, sådan en ses sjældent i USA hvor alle kører rundt med de ustabile paraplyklapvogne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Temaparker

Temaparker i USA
i Temaparker
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.