Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Texas

Alt inden for 1 times kørsel fra <br>San Marcos i Texas
Rejsetips indsendt af:
Birgitte Frandsen
hjørring
31. marts 2011

Alt inden for 1 times kørsel fra
San Marcos i Texas

Vi har en datter, som er udvekslings student i Texas, og i uge 11 havde hun en uges ferie, så vi valgte at pakke kufferten og flyve til Texas.
Trods at vi altid rejser den anden vej mod scotland, Norge og Sverige, da vi ikke er til høje temperature, men sikke et godt valg. Der var 33 grader, overskydet og blæste let, det var så dejligt. Vi ankom til Austin om natten, godt for det, for der var 200.000 extra mennesker i byen pga. Ferie, rodeo og musikfestival. Vi skulle bo på et hotel ca 45 min. fra Austin, som er Texas hovedstad, i San Marcos. Det var meget velplaseret i forehold til alt. 15 min. kørsel så var du ved butikscenteret, hvor der var 100 outlet butikker på den ene side af vejen. Vi nåede aldrig i dem på den anden side hvor der ca. lå 50 andre butikker. 1 times kørsel fra hotellet lå San Antonio.
 
San Antonio var en fantastisk by, med riverwalk, som er nok det mest fantastiske miljø man kunne tænke sig, en flod midt inde i San antonio, som er den 7 største by i USA. Vi var inde og se the Alamo hvilket er en del af en gammel by, som var mål for mexicanerene, det var en oplevelse at læse at en dansker var med i slaget og stod på listen: Heroes of the Alamo. Charles Zanco.

Vi brugte en hel dag i Seaworld, som også ligger i San Antonio. Der var nogle helt fantastiske søløveshows, og det mest fantastiske var spækhuggershowet, at se de flere tons tunge hvaler spinge højt op i luften som var de vægtløse, var en kæmpe oplevelse.
Wild West

Wild West

Vi var ude på en shooting range, hvor vi prøvede flere forskellige våben. Med det ørkenligende landskab omkring en, og en revolver i hånden følte man sig helt som en cowboy, det var fedt.

Da Texas er meget western og cowboy agtigt skulle vi self. også ind og se rodeo, det var rigtig fedt. de mindste deltager på 4 år, som red på får, og de voksne på heste og store tyre, stemningen var rigtig fed, man blev helt revet med, det var en fantastisk oplevelse. Efter rodeo var der koncert med Jason derulo hvilket de unge mennesker syntes var en oplevelse.
På den kinesikse, hvor kokken står og laver maden foran os.
På den kinesikse, hvor kokken står og laver maden foran os.

Maden i Texas

Vi var inde og spise mange spændende steder. Vi var oppe i et tårn med udsigt ud over hele San Antonio, tårnets gulv roterede rundt, så i løbet af en time havde vi roteret en hel runde, det var en fed oplevelse.

Vi var også inde på noget der hed Bikinis hvor det var piger der gik rundt og serverede i bikinier.
Texas ældeste barbecue restaurent.

Pluckers, en hotwing bar, hvor der var hotwings med mange forskellige smage.

Texas roadhouse med gratis peanuts, hvor man bare skulle smide peanutsskalderne på gulvet.

En kinesiks hvor maden blev tilberedt foran os, og kokken kastede med maden og lavede en show med maden. der var en kogeplade foran hvert bord.

Alle stederne var meget specielle, og alt en stor oplevelse da man ikke ser noget ligende herhjemme.

Maden er meget billig i Texas, og smagte rigtig godt, de steder vi spiste. vi spiste også rigeligt mad, tilsammen har vi taget 8 kg. 3 mennesker på 12 dage. Flot

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-super-restaurant-paa-international-drive.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.