Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Texas

Biltur i Texas
Rejsetips indsendt af:
Tommy Hansen
Assens
17. sept. 2013

Biltur i Texas

Min hustru og jeg, besluttede at vi gerne ville opleve Texas. Vi fløj til Houston,
hvor vi lejede en bil og Kørte sydpå til Corpus Christi.
Vi besøgte USS Lexington som er et hangarskib nu omdannet til museum. Det er fantastisk at se et skib hvor der har levet 2500 personer i lange perioder af gangen.
Vores rejse fortsatte til byen Laredo der ligger ved floden Rio Grande.Vi kørte til Crystal Springs, hvor vi oplevede at komme med til deres årlige spinatfest. Det var meget sjovt at opleve hvordan en byfest afholdes i Texas.
Vi tog 3 overnatninger i en by der hedder Junction som ligger i Kimble county opkaldt efter Davy Crockets ven. ( Det næste county hedder Crocket county). Vi besøgte et fort fra omkring 1855, der ligger et stykke fra Junction. Der er også en skøn naturpark i området ved floden Llano river.
I Fort Stockton drejede vi mod Van Horn og fortsatte mod New Mexico.
Det blev til nogle dage i Carlsbad i Lincoln county, hvor vi var ude at se Carlsbad caverns, som er nogle underjordiske huler hvor man kan gå ned i 750 meters dybde.
Hulerne er opstået på grund af der i forhistorisk tid har været en underjordisk sø som er tørret ud og har efterladt nogle fantastiske drypstens formationer.
Vores rute derefter var San Angelo-San Antonio- Houston og Galveston.
Vi blev i Galveston de sidste 4 dage af vores ferie, som afveksling til de lange daglige køreture. Galveston er en dejlig by . Vi kunne se at der stadig var noget oprydning efter orkanen Ike.
At rejse i Texas er ikke dyrt. Bilen vi lejede i 3 uger kostede os 7800 kr og motelværelser var billige , omkring 40 dollars pr. overnatning med morgenmad. Man får en gallon benzin for samme pris som man betaler for en liter i Europa.
Det skal nævnes at vi rejste i november, hvor mange motelværelser er nedsat med 30 % på grund af årstiden som er uden for amerikanernes ferie periode.
Ligeledes er priserne i restauranterne rimelige. Vi kunne spise mange steder for 100 kr. for to mennesker med en øl eller vand til.
Klimaet i det sydlige Texas er mildt. Det kan godt være 5 grader frost tidligt om morgenen Hvor temperaturen er 25 grader ved middagstid.
Texanerne vi mødte var meget venlige og hjælpsomme og tog stor interresse i at høre om Danmark .
Man siger at alting er stort i Texas, hvad det også er. Det gælder både afstande og biler. Vi så mange kæmpe autocampere med store familiebiler på slæb. (Det er jo også rart at have bilen med hvis man lige skal en smut ud at handle.)
Befolkningen i Texas er blandet men hovedparten er mexikanere og maden i Texas er mexikansk inspireret.
Landskab og natur er meget varieret.
Nogle steder ørken, andre steder bjerge og nogle områder har oliefelter og bomuldsmarker.
Texas og New Mexico er absolut et besøg værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-playa-apartamentos.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.