Tilbud

Flere tilbud

Læs mere om

Motorhomes til lavpris

Motorhomes i USA og Canada

Tag familien med til USA og Canada og oplev den specielle, frie og uafhængige ferieform, som kun et motorhome kan give jer. Ferieboligen er sat på hjul og uanset, hvor I bevæger jer hen, har I bagagen, soveværelset og køkkenet med jer, og tempoet bestemmer I helt selv.
Fra 1.448 kr.

for 1 uges motorhomeleje inkl. forsikring fra fx Las Vegas i perioden 1. november 2016 - 3. januar 2017

Motorhomes i USA & Canada er meget populære
- og det er ikke uden grund. De er rummelige, veludstyrede, komfortable, har servostyring og automatgear og er generelt meget lette at køre. Flere og flere benytter sig af denne specielle ferieform.

Vær opmærksom på, at jo før I kan bestille jeres motorhome, des bedre. Prisen på motorhomeleje afhænger af ledig kapacitet på bestillingstidspunktet, og kan I bestille i god tid, er der penge at spare. Netop nu har vi rigtig gode priser på motorhomeleje over vinteren. 

Planlæg turen hjemmefra 
De fleste af Kampgrounds of America's (KOA) ca. 600 campingpladser i Nordamerika har mange faciliteter at byde på som swimmingpool, restaurant og forretning. Sammen med rejsedokumenterne får I et KOA Value Kard, der giver jer 10% rabat på overnatningsprisen på KOA's campingpladser.

Reservation er ikke altid nødvendig, men KOA-campingpladser er populære og kan derfor hurtigt blive fyldt op. Så hvis I kender jeres rejserute allerede inden afrejse, kan det anbefales, at I laver en reservation hjemmefra på www.koa.com. Husk at oplyse om jeres KOA Value Kard, så I får rabat. Mange campingpladser tilbyder forskellige muligheder for pladser med eller uden opkobling til forskellige forsyninger som vand og el.

Læs mere om motorhomeleje her

Kontakt FDM travel og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination eller klik her og udregn selv prisen   

Bemærk, at prisen er baseret på oplysninger og omregningskurs gældende pr. 12. september 2016.

Flybillet til USA/Canada
Flybillet er ikke inkluderet i nævnte pris: Der findes mange muligheder, når vi taler fly til USA og Canada, og FDM travel er naturligvis gerne behjælpelig med at planlægge rejsen. Kontakt derfor vores erfarne rejsespecialister på tlf. 70 11 60 11 for at få hjælp til de bedst mulige flybilletter eller benyt følgende link for at se mulighederne online:
Søg online flymuligheder her

Ring nu! 70 11 60 11 og bestil et motorhome i USA eller Canada.


Motorhomes i USA og Canada
Fra 1.448 kr.

Prisen er for 1 uges motorhomeleje inkl. forsikring fra fx Las Vegas i perioden 1. november 2016 - 3. januar 2017

Rejseperiode:
1. november 2016 - 3. januar 2017.

Gælder ved afhentning i:
Los Angeles, San Francisco eller Las Vegas
 

Bestil motorhome på:
70 11 60 11


Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/den-italienske-riviera/luni-mare/italia-lejligheder-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.