Turprogram i kort udgave

 • Dag for dag
 • Dag 1-2: New York
 • Dag 3: New York - Philadelphia, Pennsylvania (150 km)
 • Dag 4: Philadelphia - Washington D. C. (225 km)
 • Dag 5: Washington D.C.
 • Dag 6: Washington D.C. - Williamsburg - Roanoke, Virginia (640 km)
 • Dag 7: Roanoke - Hendersonville (Standard 430 km) / Asheville, (Superior 395 km)
 • Dag 8: Hendersonville/Asheville - Charleston, South Carolina (Standard 395 km / Superior 430 km)
 • Dag 9: Charleston
 • Dag 10: Charleston - Savannah, Georgia (175 km)
 • Dag 11: Savannah - St. Augustine, Florida (285 km)
 • Dag 12: St. Augustine - Orlando, Florida (170 km)
 • Dag 13: Orlando
 • Dag 14: Orlando - Miami Beach, Florida (375 km)
 • Dag 15: Miami Beach, Florida
 • Dag 16: Miami Beach

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • Fly København el. Billund - New York/Miami - København el. Billund
 • 15 hotelovernatninger
 • 16 dages billeje inkl. forsikring
 • Lokale skatter
 • Elektronisk udgave af en personlig rejsehåndbog på dansk
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Hos os får I jeres helt personlige rejsehåndbog

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Southern Songs

Amerikansk nord- og sydstatskultur

Storbyen, Nord- og Sydstaterne, historie, sol og strand, du får det hele på denne kør-selv-ferie. Få pulsen op i gigantiske New York, kør gennem magtens centrum i Washington D. C. og så ud på landet og ned til de charmerende sydstatsbyer, Charleston og Savannah. Slut ferien af med et par dages dejlig afslapning og badeferie i solskinsstaten Florida.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 14.795 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. fly fra København el. Billund og 16 dages kør-selv-ferie med bil og hotel.

Southern Songs

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1-2: New York
Dag 3: New York - Philadelphia, Pennsylvania (150 km)
Dag 4: Philadelphia - Washington D.C. (225 km)
Dag 5: Washington D.C.
Dag 6: Washington D.C. - Colonial Williamsburg - Roanoke, Virginia (640 km)
Dag 7: Roanoke - Smokey & Blue Ridge Mountains - Hendersonville/Asheville, North Carolina (395 km)
Dag 8: Hendersonville/Asheville - Charleston, South Carolina (430 km)
Dag 9: Charleston
Dag 10: Charleston - Savannah, Georgia (175 km)
Dag 11: Savannah - St. Augustine, Florida (285 km)
Dag 12: St. Augustine - Orlando, Florida (170 km)
Dag 13: Orlando
Dag 14: Orlando - Miami Beach, Florida (375 km)
Dag 15: Miami Beach, Florida
Dag 16: Miami Beach
Dag 1-2
Dag 1-2

New York

Velkommen til New York. Det er oplagt straks at gå løs på oplevelserne i millionbyen, der aldrig sover. Og selvom I måske været her før, er der alligevel masser af nye oplevelser. I har en hel dag på egen hånd og vælger selv, hvilke bidder af The Big Apple, I vil sætte tænderne i.

Måske skal I opleve New York lidt fra oven fra en af byens mange skyskrabere, eller også skal I besøge et af New Yorks mange kunstmuseer – fx Museum of Modern Art, Guggenheim eller Metropolitan. I kan også tage en slentretur ned ad 5th Avenue, opleve folkelivet i Central Park - eller måske lægge vejen forbi mindesmærket for ofrene for 11. september 2001.

Hvis I har energi til mere, kan I slutte dagen af med et show på Broadway. FDM travel hjælper gerne med at bestille billetter og arrangere det praktiske.

Bemærk: I bor som udgangspunkt på et hotel tæt ved Newark lufthavn eller Hasbrouck Heights. Hvis I ønsker at bo på selve Manhatten, kan det arrangeres mod et tillæg.
Dag 3
Dag 3

New York - Philadelphia, Pennsylvania (150 km)

I forlader i dag det pulserende New York for at køre til ” Philly”, der er amerikanernes kælenavn for Philadelphia. Storbyen omtrent halvvejs mellem New York og Washington D.C. har en central placering i den amerikanske historie.

Det er her, I kan se Liberty Bell, den klokke, der 4. juli 1776 ringede frihedsbudskabet ind, da USA blev en selvstændig nation. På den modsatte side af vejen ligger Independence Hall, hvor Uafhængighedserklæringen blev underskrevet samme dato. Et andet stykke unik historie er Betsy Ross House. Betsy Ross siges at have syet det første amerikanske flag, der blev givet til George Washington.

Af de mere alternative seværdigheder i Philadelphia er The Please Touch Museum, hvor børn og barnlige sjæle er mere end velkomne til at pille ved de udstillede genstande. Byen har også en flot zoologisk have med mere end 1.300 dyr.
Dag 4
Dag 4

Philadelphia - Washington D. C. (225 km)

I har en relativt kort distance foran jer fra Philadelphia til Washington D.C., så I kan sagtens tage den med ro og nyde morgenen i Philadelphia og måske snuppe et par af de seværdigheder, I ikke nåede dagen før.

Herfra går det ad motorvejen via Baltimore til Washington D.C., verdens magtcentrum med Det Hvide Hus, Pentagon og en lang række andre velkendte institutioner. Men det er også en by, hvor det vrimler med verdensberømte monumenter og museer, så det er bare at tage for sig af retterne.
Dag 5
Dag 5

Washington D.C.

I dag har I en hel dag på egen hånd til at gå på opdagelse i Washington D.C. I skal naturligvis opleve The Mall - den verdensberømte boulevard, der er hovedaksen i byen. Langs med The Mall ligger det ene berømte museum efter det andet - foruden den berømte Reflecting Pool, som den slanke obelisk Washington Monumentet spejler sig i.

Washington D.C. har nogle af verdens største og bedste museer og mange af dem er gratis at besøge. Overvej således et besøg på det fremragende National Air and Space Museum eller det gigantiske kunstmuseum National Gallery of Art.

Washington D.C. er også krigsmonumenternes by - husk at lægge vejen forbi det tankevækkende Vietnam Memorial. Hvis I vil udnytte tiden optimalt, så lej en cykel og kør rundt på to hjul. Washington D.C. er faktisk en meget cykelvenlig by.

Dag 6
Dag 6

Washington D.C. - Williamsburg - Roanoke, Virginia (640 km)

Dagens distance er turens længste, så kør tidligt fra Washington D.C. og sæt kursen sydover ind i Virginia, hvor I skal stifte bekendtskab med et par af USA’s historiske fikspunkter.

Første stop er den historiske by Williamsburg, hvor I finder et af USA’s største friluftsmuseer med over 500 bygninger fra 1800-tallet og masser af personer, der levendegør historien. I nabolaget ligger også de to historiske byer Jamestown og Yorktown, der begge er meget centrale i den amerikanske historie.

Herfra går det vestpå til byen Roanoke, hvor I stifter bekendtskab med den smukke Blue Ridge Parkway, USA’s længste nationalpark.
Dag 7
Dag 7

Roanoke - Hendersonville (Standard 430 km) / Asheville, (Superior 395 km)

I kan roligt glæde jer til dagens køretur, for der venter jer en fantastisk smuk køretur ad Blue Ridge Parkway gennem det sydlige Virginia på toppen af Blue Ridge Mountains, hvor det ene grønne panorama afløser det andet, inden I kører ind i South Carolina, der også byder på masser af skov, marker og frodighed.

Har I tid, så kig indenfor på det 250 værelser store Biltmore Estate, et renæssanceslot opført af rigmanden George Washington Vanderbilt. Ud over slottet med tilhørende kunstsamling kan I også nyde den tilhørende park og vingård.
Dag 8
Dag 8

Hendersonville/Asheville - Charleston, South Carolina (Standard 395 km / Superior 430 km)

Hvis I ikke nåede at besøge Biltmore Estate i går, kan I stadig nå det i dag, inden I forlader Blue Ridge Mountains og sætter kursen mod sydøst og Atlanterhavskysten. Fra North Carolina kører I ind i nabostaten South Carolina, hvor den charmerende sydstatsby Charleston venter.

Dag 9
Dag 9

Charleston

I har hele dagen på egen hånd i Charleston til at opleve denne fantastiske sydstatsby. Tag en tur rundt i hestevogn i den gamle bydel og oplev de smukke, gamle huse, der ligger tæt i byens smalle gader. Stemningen og arkitekturen i Charleston er nærmest europæisk tilsat et stænk af Caribien, og husenes karakteristiske smedejernsbalkoner er udført af slaver fra Barbados.

Klimaet hører også til i den caribiske afdeling med varme og blide briser. Og når I slentrer ned langs strandpromenaden, sker det under en stribe høje palmer.

Et par oplagte besøgsmål er Civil War Memorials ved Battery, og lidt uden for byen ligger Magnolia Plantation and Gardens, den ældste offentlige park i USA, der slog dørene op for publikum i 1870. Her er der tusindvis af smukke blomster og planter, inklusive mange arter af camellia og azalea i historiske omgivelser.
Dag 10
Dag 10

Charleston - Savannah, Georgia (175 km)

I er stadig midt i hjertet af de amerikanske sydstater, når I kører fra Charleston i South Carolina til Georgia og Savannah, der har optrådt i et utal af amerikanske film. Og I forstår hvorfor, når I ser byens karakteristiske og charmerende, gamle palæer, der er som taget ud af en sydstatsroman.

Det er bl.a. her, forfatteren John Berendts bestseller ”Midnight in the Garden of Good and Evil”, som er filmatiseret af Clint Eastwood, udspiller sig. Savannah byder ligesom Charleston på store palæer, smukke parker og karakteristiske smedejernskonstruktioner. Flere af de store palæer er desuden åbne for besøg på guidede ture. Er I til shopping, har både Charleston og Savannah masser af spændende lokalt ejede butikker.
Dag 11
Dag 11

Savannah - St. Augustine, Florida (285 km)

Nu lægger I sydstaterne bag jer og bevæger jer ned til Florida. Første stop er St. Augustine, den første permanente bosættelse i Nordamerika, så også her kan I mærke historiens vingesus. Fortet Castillo de San Marcos National Monument er det ældst murede fort i USA.

Vil I se tingene lidt fra oven, så gå op i det gamle fyrtårn St. Augustine Lighthouse, hvor der er en fin udsigt over det flade landskab langs kysten. Ellers handler St. Augustine om at slentre gennem de brostensbelagte gader og hygge sig med lidt shopping.

Dag 12
Dag 12

St. Augustine - Orlando, Florida (170 km)

Kennedy Space Center
Fra St. Augustine er der ikke langt til Orlando i det centrale Florida. Og vi garanterer, at I ikke kommer til at kede jer. Intet andet sted på kloder findes et så stort udvalg af forlystelsesparker, og der er oplevelser til alle aldre i mange dage. Detil kommer en lang række andre underholdningstilbud langs International Drive, Orlandos vigtigste gade, når det gælder forlystelser.

I kan også vente med Orlando og køre direkte til Kennedy Space Center, komme tæt på NASA’s rumfærger og se de berømte affyringsramper, hvorfra man tidligere sendte rumfærgerne op og stadig afsender andre raketter med bl.a. satellitter om bord.
Dag 13
Dag 13

Orlando

I har hele dagen i Orlando, så det er bare at vælge hvilken af de fire Walt Disney forlystelsespatrker I vil besøge, eller om I er mere til en af de to Universal Studios parker, hvor I bl. a. kan møde Harry Potter. Men sørg for at komme tidligt af sted, så I undgår de værste køer i parkerne. I kan også tage en mere afslappet dag ”på stranden” i en af de mange water parks i Orlando.

Dag 14
Dag 14

Orlando - Miami Beach, Florida (375 km)

Efter en dag med masser af forlystelser og løjer i Orlando, går det nu sydpå mod Miami, Floridas svar på Californiens Los Angeles, med masser af spændende bydele, utallige muligheder for shopping, masser af kulturtilbud tilsat et strejf af cubansk charme - eller bare noget afslapning ved poolen - kombineret med en kold dukkert og lidt skygge under palmerne.
Dag 15
Dag 15

Miami Beach, Florida

I har hele dagen til rådighed i Miami Beach, hvor I naturligvis skal se de berømte art deco-huse langs Ocean Drive, den verdensberømte strandboulevard i Miami Beach. Går I et par gader væk fra stranden, kan I opleve det mondæne shoppingstrøg Lincoln Road – naturligvis også i art deco-stil.

Hvis I kører fra Miami Beach og ind til selve Miami by på fastlandet, kan I opleve spændende bydele som cubanske Calle Ocho, også kaldet Little Havana, den mere klassiske Coral Gables eller den vibrerende og spændende bydel Coconut Grove.
Dag 16
Dag 16

Miami Beach

En begivenhedsrig tur ned langs den amerikanske østkyst slutter i dag, medmindre I vælger at forlænge turen med yderligere et par dage på stranden eller måske en tur til Key West på sydspidsen af Florida Keys.
VIDSTE DU...

Den snor sig som en slange gennem noget af det mest grønne, frodige og bjergrige natur i USA. Blue Ridge Parkway byder på 476 miles tosporet landevej, der snor sig oppe på toppen af Blue Ridge Mountains fra Virginia i nord gennem North Carolina ned til Tennessee i syd. Hele ruten har status af nationalpark, hvilket betyder, at der ikke er hverken tankstationer eller moteller langs vejen. Dem må du finde i de nærliggende byer. I stedet står menuen på uspoleret natur, dyrevildt, vandrestier og det ene fantastiske udsigtspunkt efter det andet. Kommer du i oktober, kan du desuden nyde træernes fantastiske efterårsfarver.

Start nu! Det er let at bestille Southern Songs


Amerikansk nord- og sydstatskultur
Fra 14.795 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. fly fra København el. Billund og 16 dages kør-selv-ferie med bil og hotel.

Rejseperiode:
12. august - 30. november 2017

Pris pr. person i dobbeltværelse fra:
14.795 kr. fra København el. Billund

Varighed:
16 dage/15 nætter

Længde:
2.845 km

Kør-selv-rundrejsen findes i flere overnatningskategorier - spørg FDM-travel.

Se alle rejsetilbud til USA
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.