Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

udsigt over Grand Canyon
Rejsetips indsendt af:
Rikke Jensen
Thisted
1. feb. 2010

20 dages kør selv ferie i vestlige USA

I må ikke snyde jer selv for at tage til USA, det er en one in a life time oplevelse.
Bryce Canyon National Park
Bryce Canyon National Park

Min største drøm, har altid været at opleve USA

og da det endelig gik i opfyldelse, var jeg sikker på min lykke var gjort. Alt var pakket og klart og vi var endelig på vej, første stop var London. og derefter videre til Los Angeles.

Så stod jeg der endelig, på vej ind i det store land, og jeg var spændt som et lille barn, der glæder sig til juleaften. Jeg gik op til skranken, og jeg mødte den mest uforskammede tolder, som næsten nægtede mig indgang, pga, jeg havde skrevet Los Angeles istedet for Portobello som byen vi skulle bo i. Jeg blev udspurgt om alt og jeg mener alt. Det skal siges at min kæreste havde skrevet det samme som mig og han gik lige igennem....

Det var en rigtig træls start på min drømmeferie. Men da jeg endelig kom ud på den anden side og var kommet mig over chokket var jeg bare glad og lykkelig, nu var jeg, lille mig i Los Angeles.

Vi havde kun booket de første nætter i Los Angeles hjemmefra og det ville vise sig at være det hele værd.

Vi havde en idé om hvor vi ville hen og hvad vi ville se, og det holdt også sådan da. Vi mødte forskellige mennesker der var meget interesserede i at fortælle hvad vi skulle tage og se, og det lyttede vi til dels på.

Vi havde taget en lille computer med hjemmefra og det er nok det bedste vi kan anbefale folk at gøre, på den bestilte vi hoteller fra dag til dag. Og på den måde er der mange penge at spare. Vi gav højst 300kr for to personer per nat inklusiv morgenmad og gratis internet. En anden måde at spare penge på hotellerne er ved at printe kuponer ud hjemmefra.

På computeren skrev vi også dagbog om hver dag vi oplevede, man skal nå meget på kort tid og så er det godt at have det skrevet ned. Vi har læst vores dagbog flere gange siden vi kom hjem, og griner stadig meget og er meget glade for vi skrev ned for hver dag.

Vores rejse startede i Los Angeles, hvor vi var turister for en dag i Hollywood, vi så walk of fame, Beverly Hills og Bel Air i åben bus, Santa Monica Pier, Rodeo Drive m.m.

Anden dag var vi i Universal Studios, der skal man sætte en hel dag af, det er en kanon oplevelse. Vi havde bestilt billetter hjemmefra og havde printet dem ud, det sparede vi også lidt penge ved.
Fra LA gik turen mod San Diego og Sea World, som også er et must at se, fantastisk oplevelse. Videre til Joshua Tree National Park - Grand Canyon National park - Bryce National Park - Zion National park - Las Vegas - Death Valley - Yosemite National Park - San Francisco - Napa Valley - Highway 1 ned til Los Angeles og hjem til Danmark igen.
 
Jeg kunne skrive flere sider om alle stederne for de er alle så ufattelige flotte, unikke og helt specielle hver for sig. Det er en super kombination af naturoplevelser og storby ræs.

En anden måde vi har sparet mange penge på, var ved at købe en cooler, en engangs kølertaske, de kan købes i alle supermarkeder og på tankstationer, og is kan også købes alle steder til at ligge i bunden af cooleren. På den måde havde vi altid mad med og noget at drikke. Når man har kørt 500km og er ved at være træt, er det ikke sikkert man har lyst til at skulle på restaurant og spise, og så er det nemt med en frisk sandwich man selv kan lave.

Der kan spares mange penge hvis man gør lidt forarbejde hjemmefra.

Til sidst vil jeg bare sige, gør det.

Kommentarer til rejsetips om Vestlige

Kommentarer anmodning

29/03 2010 John Andreasen
Alt lyder skøn og vi skal afsted i uge 28. MEN jeg kunne godt tænke mig at høre nærmere om turen herunder valg af motel, rute, kuponner, osv.

Oh no

03/03 2010 Mette
Hej Jeg kan se der er mange penge at spare hvis man arrangerer det ele selv. Men omvendt er jeg også 'bange' for at fare vild i USA' - hvis du forstår :) Havde i gjort meget hjemmearbejde inden i tog afsted? Hvad med rejse plan, havde i lavet det eller tog i det bare som det kom? Hvor lang tid tog det for jer at køre fra LA til San Diego? Jeg vil også meget gerne høre mere til de kuponer :)

Kuponer

01/03 2010 Lene Pommersgård
Hej, Vi har læst jeres spændende indlæg. Vi skal til næste de samme steder i juli og vil meget gerne vide noget mere om disse kuponer, som man kan printe ud hjemme fra. Boede I på hotel og havde I lejet en GPS På forhånd tak Lene

Spændende tur.

15/02 2010 john jensen
Et spændende indlæg, boede i på motel eller hvad?? Vi skal der over i hele juni på næsten samme rute. På forhånd tak. john.

Kuponer printet hjemmefra?

10/02 2010 Anja
Hej Jeg har med interesse læst dit tip. Jeg skal afsted på nogenlunde samme tur + New York i starten af april. Du skriver man kan printe kuponer ud hjemmefra. Hvor har du eksempelvis gjort det henne? Og er det nogle bestemte kæder. Vi har nemlig med vilje kun booket hotel i starten og i New York så rejsen bliver så fleksibel som muligt, så kunne forestille mig at vi kunne gøre brug af samme mulighed.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/chicago-hvad-der-er-sparet-er-tjent.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.