Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

Grand Canyon Skywalk
Rejsetips indsendt af:
Pia Hansen
Bramming
26. marts 2010

Fantastisk oplevelse i Californien

14 dage i Californien.
Universal Studios Los Angeles
Universal Studios Los Angeles

Los Angeles

Vi startede vores ferie i los angeles den 7 oktober 2009. Vi kørte mod Grand Canyon en lang flot tur hvor vi overnattede i Laughlin på første klasses hotel til billige penge. Laughlin er en lille kasino by hvor overnatninger er meget billige og i top. Dagen efter kørte vi til Grand Canyon hvor vi var på skywalk. En utrolig flot og spændene oplevelse som man skal prøve. Turen gik derfra til Las Vegas. Hold da op jamen det er jo en kæmpe oplevelse med lys,larm,flotte biler,utrolige hoteller ja fest og farver og 10 elvis`er :) så gik turen mod San Francisco med en overnatning i Fresno og en afstikker til Yosemite park med MEGA store træer og "pas på bjørnen" skildte. I San Francisco var vi på Alkatras og en tur på Golden Gate og selvfølgelig kabel sporvognene. En spændene by fuld af oplevelser. Derefter gik turen langs kysten til skønne San Diego med et par overnatninger undervejs. Santa Barbara og Santa Monica skal også opleves. Turen sluttede i Hollywood med et par overnatninger. En guidet tur til de kendtes kvarter er en flot tur men husk at forhandle prisen. Der er meget at sparer. Vi benyttede meget Best Western overnatninger med stor tilfredshed. Man ser konstant store kontraster på sådan en tur. En oplevelse for livet.

Kommentarer til rejsetips om Vestlige

Ja ja Mona

17/04 2010 Pia Hansen
Jeg mener nu ikke at det er halvdelen af beskrivelsen som omhandler Nevada og Arizona (det er jo korte linjer) :) 14 dage kan man fint gøre denne tur på og samtidig opleve meget uden det bliver presset. Hilsen en familie der har været "overthere" flere gange :)

14 dage i Californien - Nevada og Arizona

02/04 2010 Mona
Halvdelen af din beskrivelse om 14 dage i Californien går på oplevelser i Nevada og Arizona. Men ellers er jeg sikker på at I haf haft alletiders oplevelse, selvom jeg synes at det ser lige lovlig preset ud på 14 dage. Hilsen én der selv er på vej "overthere" for 7. gang.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.