Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Santa Barbara

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Vin i verdensklasse

Er I til vin, så besøg nogle af vingårdene i den nærliggende Santa Ynez Valley. Vindalen ligger ca. 45 minutters kørsel fra Santa Barbara og kan evt. kombineres med et besøg i Solvang. I kan fx besøge Sunstone Winery, som ligger i de smukkeste omgivelser og tilbyder vinsmagning.
Solvang – smagen af Danmark

Solvang – smagen af Danmark

Den danske koloni Solvang ligger en god halv times kørsel nord for Santa Barbara. Vejnavnene i Solvang vidner om de danskere, der i sin tid grundlage byen. Gå en tur rundt i de små gader og oplev, hvordan den danske kultur er blevet fortolket af generationerne efter de første danskere.

Her møder I bl.a. en kopi af Den lille Havfrue på Denmark Square, et H. C. Andersens museum og Rundetårn i en tredjedel størrelse. Tag en pause ved Danish Village Bakery & Coffee Shop. Her nyder man en kop kaffe med wienerbrød og en Hard Roll - eller som vi kalder det: et rundstykke.

Havn

Havn
Skibet kaster anker et par kilometer ud for Santa Barbaras lystbådehavn. Herfra sejles gæsterne ind til kajen i de mindre tenderbåde.

Klima

Santa Barbaras kystklima gør, at vejret stort set altid er godt. Det var også det, der tiltrak de mange prominente familier fra Østkysten, som flyttede hertil omkring starten af det 20. århundrede. Og byggede vinterboliger for at komme væk fra det barskere klima østpå. Her er sol og frisk luft og temperaturen ligger året rundt på 17-23 grader.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/helsinki/katajanokka-hotel-ex-best-western-premier.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.