Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

Læs mere om rejser til Vestlige

USA - På MC i det vilde vesten
Rejsetips indsendt af:
michael tolstrup
almind
14. juni 2011

USA - På MC i det vilde vesten

Hvis man kan lide at køre på motorcykel, kan vi varmt anbefale at tage en tur til USA med MC-rejser, som har FDM som teknisk arrangør.
Aldrig havde vi troet, at vi kunne opleve så god en ferie. Vi sov på de bedste hoteller, maden var ikke noget at klage over, naturen findes ikke bedre nogen steder, og vejret var PERFEKT. 12 dage i USA, med et par dage i bus, hvor vi så området omkring Los Angeles, og senere på turen, området omkring Las Vegas.

Ellers kørte vi over 2500 km på en lækker harley davidson, sofamodel selvfølgelig. Vi så SÅ mange forskellige natur-scenerier, at man næsten ikke kunne skelne det fra hinanden, utroligt at man kan opleve så meget forskelligt på 12 dage. Super.

ALT var bare perfekt på denne rejse, 25 dejlige mennesker var vi, godt vejledt af Hans Jakob fra MC-rejser. Og så fandt vi ud af, at befolkningen i USA er utrolig flinke og hjælpsomme.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til det vestlige USA

Hoteller i Vestlige
Rejser i det vestlige USA
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.