Billedet er fra Washington D.C.

Fakta

  • Safe
    Safe
  • Vaskeriservice
  • Fitnesscrum
    Fitnesscrum
  • Indendørs swimmingpool
  • Mødelokaler
  • Business Center

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Courtyard by Marriott US Capitol Washington

Dejligt mellemklassehotel nær det meste i Washington
Courtyard Marriott Washington D.C. ligger i Capitol Hill området. Her bor du central og I gåafstand til mange seværdigheder. Der er heller ikke langt til nærmeste metro, som er Red Line, stoppestedet er bare et stop fra Union Station.

Washington har rigtig meget at byde på, den hyggelige bydel Georgetown er et must. Her er et have af gode restauranter, skønne butikker som har åben til sent og små hyggelige bare.

En tur langs National Mall er også noget du bare skal når du er i Washington, rigtig mange museer her har gratis adgang. Det gælder også den zoologiske have, som helt sikkert er et hit, især hvis du rejser med børn.

Courtyard Marriott Washington er pænt mellemklasse, her er indendørs swimmingpool hvor det er dejligt at slappe af efter en dags sightseeing. I Bistroen kan du spise både morgen, middag og aften, eller bare nyde en drink.

Værelserne er pæne og rummelige, de har alle aircondition, hårtørrer og internetadgang. Her er god plads til 4 personer, I skal bare dele de to dobbeltsenge som er på værelset.

TIP: Washington er en god cykel by, du kan leje cykler ved Old Post Office

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.