Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Washington D.C.

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Fantastiske Washington
Rejsetips indsendt af:
Morten Lyhne
Jordrup
28. juli 2011

Fantastiske Washington

Jeg har brugt 3 måneder i Washington i forbindelse med noget arbejde og har derigennem fået et godt kendskab til byen. Jeg kan jun anbefale den som ferieby.
Det er USA's hovedstad, men byen virker ikke som en typisk storby da ingen bygninger må være højere end Washington Monument. Man ser derfor ingen "skyskrabere". Desuden er der store parkanlæg med mulighed for afslapning. Især skal "The Mall" fremhæves. Det er en kilometerlang stribe græsplæne der strækker sig fra kongresbygningen og ned til Lincoln monument.

På begge sider ligger nogle af verdens bedste museer og kunst gallerier...de fleste med gratis adgang. Her alene kan man bruge dagevis. Specielt gode er Air and Space museum og National museum of natural history, også kendt fra filmen "Night at the museum" filmene.
God fornøjelse

Kommentarer til rejsetippet om Washington D.C.

Side 1 i guide oven

22/10 2011 Per C
når jeg læser rejsetips er det for at få nogle personlige referencer, ideer, insights. Dette tip er jo ikke forkert men oplysningerne kan man finde på side 1 i enhver publikation om D.C.

Hovedstad vs. stat

28/07 2011 Mette Søndergård
For dem, der måske ikke er de store eksperter i USA, skal det måske lige nævnes at man i USA betegner hovedstaden "Washington D.C." eller bare D.C. (District of Columbia) for ikke at forveksle byen på østkysten med staten Washington, der ligger på vestkysten.

At nævne "The Mall" som en lang græsstribe, synes jeg nok også er at underspille dennes betydning. The Mall afspejler skelsættende begivenheder i USA's historie og er samtidig et symbol på demokrati; The Mall huser f.eks. også kongresbygningen, US Capitol.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Hoteller i Washington D.C.
Rejser til Washington D.C.
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.