Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Washington D.C.

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Regnvåd marchdeltager foran Capitol
Rejsetips indsendt af:
Betty Pedersen
Hals
7. dec. 2009

International gåtur i Washington

At deltage i international march (IML) sammen med deltagere fra 20 nationer - og vandre gennem USA's hovedstad Washington er en fantastisk chance for enestående ferieoplevelser.
de to danske marchdeltagere foran Lincoln Monumentet
de to danske marchdeltagere foran Lincoln Monumentet

U.S.FreedomWalk

Hvert år siden 2001 har Washington arrangeret march for International March League - og ruterne på 6, 12, 24 og 44 km første dag og 12, 24 og 32 km næste dag førte deltagerne sammen på tværs af landegrænser rundt i og omkring Washington DC og Arlington på hver side af floden Potomac. Om aftenen festmiddag hvor de 20 nationer og 24 amerikanske stater var repræsenterede. Mange marchdeltagere benytter events som dette til at komme rundt i verden - og der var flere mere end erfarne marchgængere. Vi var kun 2 danskere og flere gange blev vi spurgt, om vi boede i "Waibørg" - det var altså Viborg, hvorfra Hærvæjsmarchen udgår - også som en del af IML, den internationale marchleague.
George Washingtons udsigt fra sin bolig Mount Vernon
George Washingtons udsigt fra sin bolig Mount Vernon

Besøg hos kongresmedlem Joe Wilson

Udover marchen var der jo også lejlighed til at være turist og besøge de mange museer i Smithsonians området, hvor museer ligger side by side, med fri entre. Og desuden er byen præget af mindesmærker og memorials efter landets korte, men begivenhedsrige historie. Vi besøgte Mount Vernon, hvor præsident Washington boede med sin familie og foretrak dette vidunderlige sted nord for WashingtonDC fremfor det hvide hus, som var det første hus, der blev opført i landets nye hovedstad. Vi oplevede den amerikanske gæstfrihed særlig tydeligt, da vi var inde i kongresbygningen og efter sikkerhedstjek nærmest kunne gå helt ind til kongresmedlemmerne. Og det var en meget imødekommende Joe Wilson, der tog imod os på sit kontor.En uforglemmelig uge - og flere march-eventyr ude i verden venter..

Kommentarer til rejsetips om Washington D.C.

U.S.FreedomWalk

08/12 2009 Betty Pedersen
må lige korrigere mig selv - det er altså foran Jefferson-monumentet, at vi er fotograferet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Hoteller i Washington D.C.
Rejser til Washington D.C.
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.