Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Washington D.C.

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Rejsetips af samme forfatter

Mindesmærker langs National Mall i Washington

Det er absolut et must at cykle eller gå langs National Mall og beundre og betragt de mange spændende og flotte mindesmærker der finders her.
Selvfølgelig skal du se Lincoln Memorial, hvor mange film har du ikke set hvor et par mødes på lige den trappe – husk også at læg mærke til flisen i trappen som markerer det sted, hvor Martin Luther King sagde de berømte or; ”I have a dream.” World War II mindesmærket som ærer de 16 millioner der tjente i den amerikanske hær er også meget flot.
Mindesmærker langs National Mall i Washington

Men et af de mindesmærker som jeg syntes var mest gribende, er det for Korea-krigen, den krig kaldes også den glemte krig. Den fandt sted fra 1950 til 1953 og i den døde næsten lige så mange amerikanske soldater som i Vietnamkrigen.
Mindesmærket består af 19 figurer som er større end normal mandsstørrelse i fuld kampuniform, de er placeret i en trekant med marmor sveller på tværs som skal symbolisere de besværligheder der mødte de amerikanske soldater i landskabet og kulden i vintermånederne.
Mindesmærker langs National Mall i Washington

Vægen som går langs den ene side har ansigter sandblæst ind. De repræsenterer de forskellige delinger i hæren som var med i krigen. Desuden spejler de 19 figurer sig så det ligner der står 38 soldater. Muren er så blankpoleret så du også slev kan spejle dig i den, det er svært at beskrive den, det er et sted der skal opleves.
Den ligger lidt for sig selv i den øvre ende, nær Lincoln Memorial, på modsatte side som mindesmærket for Vietnamkrigen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Hoteller i Washington D.C.
Rejser til Washington D.C.
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.