Billedet er fra Washington D.C.

Fakta

  • Vaskeriservice
  • Morgenmadslokale
  • Lounge
  • Parkering
    Parkering
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Normandy Hotel

Bo centralt, nær de store seværdigheder og nær Georgetown
Hotel The Normandy er et fint boutique hotel, her kommer du til at bo centralt, kun få skridt fra Connecticut Avenue i Washington DCs ambassadekvarter.

Det er let at komme rundt i Washington DC, til fods, med undergrundstoget, Mterorail eller lej en cykel. Seværdighederne ligger meget samlet, langs The Mall finder du de store monumenter med Lincoln Memorial i den ene ende og Capitol Hill i den anden ende. Det er her du også finder de 14 museer som hører under Smithsonian Institut og som alle har gratis adgang.

Du skal ikke snyde dig selv for en tur i Georgetown, her er der masser af hyggelige restauranter og spændende butikker. Om aftenen er der live musik i mange af caféerne og bare som også ligger i Georgetown.

På The Normandy kan du hver eftermiddag nyde et glas vin og/eller lidt ost i receptionen, mens du slapper af foran pejsen. Værelserne er indrettet i elegant stil med varme farver. De har alle hårtørrer, telefon, tv, WiFi, sikkerhedsboks (mod gebyr), minibar og Nespresso kaffemaskine så du altid kan hygge med en kop kaffe på værelset.

TIP: der er gratis adgang til zoologisk have, The Smithsonian National Zoological Park,

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-park-club-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.