Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Washington D.C.

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Rejsetips af samme forfatter

Opleve Amerikansk Kreativitet!
Rejsetips indsendt af:
Kinne Bassett
Jyllinge
14. juli 2011

Opleve Amerikansk Kreativitet!

Port Townsend ligger på nordkysten af staten Washington i Nordvest USA. Køreturen starter fra Seattle med færge over Puget Sound til Winslow og tager nok et par timer i alt.
Book hotel i gode tid til denne festival der holdes hvert år i den første weekend i Oktober.

Festivalen hedder The Kinetic Sculpture Race og går ud på, at opfinde kreative køretøjer der fremdrives kun med pedalkraft. Væddeløbet starter på en stor parkeringsplads i byen hvor køretøjerne kan besigtiges og man kan få en snak med deltagerne inden den store optog gennem byen. Alle deltagerne er klædt ud ifølge pågældende års forudbestemt tema.

Væddeløbet går ud på, at køretøjerne skal kunne 1. overholde et bestemt bremselængte forneden af en stejl bakke, 2. køre op af en sandbakke, vende og køre ned igen, 3. køre igennem en mudder bane, 4. sejle en angivet route i havnen, hente et bevis og sejle tilbage og alt imens 5. skal alle tilbehør der bruges til opgaverne være ombord!

Der er også tid til at se denne historisk og pictoresk havneby og dens mange specialforretninger med kvalitetskunsthåndværk og souvenirs. Den eneste uheldig omstændighed er hvis vinden bærer stanken fra en nærliggende papirfabrik ind til byen!

Herfra kan ferieturen passende fortsætte rund om Den Olympianske Halvø med naturoplevelser langs Vestkysten, gennem dybe skov med bjergsøer, fjorde og vandrestier i nationalparkerne eller man kan tage med færge til Canada og Vancouver.

Underholdning
Festivaller
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Hoteller i Washington D.C.
Rejser til Washington D.C.
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.