Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Washington D.C.

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Rejsetips af samme forfatter

Storbyferie i Washington DC....
Rejsetips indsendt af:
Marianne Ibsen
Middelfart
29. okt. 2009

Storbyferie i Washington DC....

1 uges sammensparede fridage blev til en oplevelsestur til USA`s hovedstad Washington DC....

Washington DC - here we come....

Efter at have overvundet stabadserne ved den lange flyvetur og den uendelig lange kø ved immigrationsmyndighederne og toldkontrol i Duelles Airport, tænkte vi faktisk kun på, at slænge os på en seng med benene højt hævet!
Det gjorde vi så- for en kort stund- vi følte nærmest, at vi spildte tid ved ikke at opleve noget med det samme. Vi havde trods alt været på stikkerne i mange timer, men pga tidsforskellen var det "kun" eftermiddag derovre.

Gud fader bevare os, hvor er alting dog stort derovre! Selv kaffebægerne hos Starbuck, vil få en ganske almindelig dansk kaffekop til at græmmes!ALT er stort-bare ikke priserne! - det virker på mig som en magnet når man passerer de store indkøbscentre- og dem er der mange af!

I de næste dage gennemtrawlede vi alt hvad der kunne ses af monumenter, museer, parker, Det Hvide Hus, Capitol, Air Space Centeret, for bare at nævne lidt. Hvis ikke man tager på en guidet tur når man ikke at se det hele, da afstandene er store. De fantastiske sight seeing busser bragte os lige til døren- og de har det smarte system de kalder Hop on and off - stå af eet sted og se hvad der er at se der - og hop på den næste bus igen- en anbefalelsesværdig måde at se det hele på.

Undergrundsbanen virker upåklageligt, også, den er billig, hurtig og nem at finde ud af. Den bragte os til Alexandria, en skøn gammel by, med brostensbelagte smalle gade, små fine forretninger, hyggelige spisesteder og charmerende cafeer. Ved havnefronten ligger udflugtsskibe på rad og række, en aftentur på Potomac floden med storbyens lyshav på begge sider-lader sig ikke beskrive.

I Alexandria finder man en afdeling af tøjkæden Ross - de opkøber modetøj fra de store kendte modefirmaer, når sæsonen er forbi - og sælger det for en slik! dette tip kan få kvinder til at tilbringe timer bag tøjstativerne - og mænd kan få en lille pause på det nærmeste listige hjørne!

Et sidste tip: tag det gamle kluns med derover - smid det ud- og køb nyt med hjem- man kommer virkeligt til at lide af shoppe-syge .... men husk at der ikke kan købes ubegrænset, der gælder regler for indførsel i DK!!!!
Rigtig god fornøjelse.
indsendt af Marianne Ibsen, Middelfart
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Hoteller i Washington D.C.
Rejser til Washington D.C.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.