Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Washington D.C.

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Lincoln monoment
Rejsetips indsendt af:
Britt Kristiansen
Tommerup
19. juni 2009

Washington DC en super by hvis man elsker kunst og museer

Jeg elsker Washington DC som er en super by, hvis man elsker at gå på museer og se på kunst, naturvidenskab eller Nasa space museerum. Alle steder er det gratis at komme ind selv i den store zoo lidt uden for byen. Stedet kan virkelig anbefales til en familie ferie. Ønsker man sol og strand kan turen gå til Baltimor som er en hyggelig by med en fin havn og strand. Shopping er også et must, de mange outlet byder på skønne butikker med meget billige priser.
Monument for 2 verdenskrig
Monument for 2 verdenskrig

Washington DC

Start dagen med en hyggelig brunch på en af de små morgensmadresturaner. Fortsæt derefter mod det hvide hus og div.museer til fods, det er det letteste.

Midt på dagen kan man spise frokost på Washingtons gamle banegård som idag er et center og metro station.

Efter frokost kan man også gå til
Nasa Space Museum, kunstmuseet og slutte af med en tur med metroen til Arlington kirkegården, hvor man kan se Kennedy graven. Har man lyst til mere er det også en god ide at tage et smut forbi det nye monument for 2 verdenskrig.

Washington er en by hvor man aldrig keder sig og altid kan finde et hyggeligt hjørne at slappe af med en kop kaffe og et lækkert stykke kage.

Kommentarer til rejsetips om Washington D.C.

Washington D.C.

24/06 2009 Hanne Timming
Jeg holder også meget af Washington D.C. Jeg har en amerikansk penneveninde ,som bor i en forstad til byen.Vi har kendt hinanden siden 1962 og besøgt hinanden flere gange. Jeg synes ovenstående rejsetips er til ug. Min store oplevelse var også at se Det Hvide Hus ,hvor USA´s præsident bor . Jeg besøgte også den sorte mur ,hvor alle navne på de dræbte soldater fra Vietnam krigen var på .Jeg fandt også navnet Dillard Rye,som jeg har kendt! Nasa er også meget interessant at besøge,hvor man kan se en orginal rumraket , astronauters dragter mm. Jeg kan varmt anbefale en tur til Washington,det er en stor oplevelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Washington D.C.

Hoteller i Washington D.C.
Rejser til Washington D.C.
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.