Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips indsendt af:
Niels
Holme
14. aug. 2006

Washington DC, New York & til Canada

Jeg kunne skrive meget længe om gode oplevelser og flinke mennesker, både i USA - og i Canada.

Fleksibilitet giver frihed

Min ferie var velplanlagt ism. FDM-Århus. Fly-drive-hotel-golf-sightseeing var plottet ind i min MSN-kalender. Rammer og struktur var på plads. Starthotel, flere reservationer undervejs og sluthotel på plads. I alt halvdelen fast og resten fleksibelt. Det viste sig at fungere godt. Så kunne jeg aftenen før planlægge de næste mål. USA og Canada er jo lige så nemt at bevæge sig i bil i som Europa er. Bilen er yderst vigtig alle steder. Alt er bare så kæmpestort og afstandene ligeså.

I Washington er alt (for en ny) langs The Mall et must. Kender man sin historie hjemefra, giver det meget at se Lincoln, Capitol Hill, Det Hvide Hus, etc. Der var desuden Marked fra Alberta i byen og opstart til nationaldagen undervejs. Mit første hotel var et Best Western i gåafstand til/fra centrum. Hjemrejsehotellet var Holiday Inn i Georgetown. En bydel med 'gang i den' for nok især unge mennesker.

I New York overværede jeg fest og festfyrværkeri pga. 4. juli nær FN-bygningen. Jeg kom dog ikke i Empire State Building pga. sluttet selskab og heller ikke til Frihedsgudinden pga. nationaldagen. Men ellers var der Times Square, Wall Street, Ground Zero m.m.. Mit Pennsylvania Hotel på 7th Avenue var ideelt. Jeg var meget glad for besøget og kommer gerne igen.

Jeg kunne skrive meget længe om gode oplevelser og flinke mennesker, både i USA - og i Canada, som jeg besøgte i min anden uge i USA Øst og Canada. Jeg tog ideer fra Turen går til USA og Turen går til Canada, samt fra FDM's egen brochure. Næste gang har jeg mange idéer til, hvad jeg yderligere skal se. Jeg manglede en del i Pennsylvania ud over Harrisburgh, Gettysbrgh, York, m.fl. Prøv selv i Canada byerne London og Sydney, CNN Tower i Toronto og Peace Tower i Ottawa og en Jazz-Restaurant i Montreal.

PS! Min flybillet CPH til Frankfurt og videre til WDC blev af SAS pga. overbooking ændret til direkte WDC. Det burde ikke være sket, idet min kuffert blev forsinket i 2 dage og min golfbag blev leveret på hjemadressen dagen efter hjemkomst.
Ergo - find jer ikke i tilsyneladende god behandling - men hold fast i jeres egne - og FDM's idéer og planer.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.