Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Las Vegas
 • Dag 2: Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas
 • Dag 3: Las Vegas - Yosemite
 • Dag 4: Yosemite - San Francisco
 • Dag 5: San Francisco
 • Dag 6: San Francisco - Monterey - California’s Central Coast
 • Dag 7: California’s Central Coast - Santa Barbara - Los Angeles
 • Dag 8: Los Angeles
 • Dag 9: Los Angeles

Rundrejsen inkluderer

 • Velkomstreception
 • Privatfly på alle flystrækninger
 • Bytur i Los Angeles
 • Guidet tur i Grand Canyon National Park og Yosemite National Park
 • Sejltur i San Francisco-bugten
 • Tur til Napa Valley og Sonoma med vingårdsbesøg og vinsmagning
 • Bytur i San Francisco
 • Tur til 17 Mile Drive og Cannery Row i Monterey
 • Morgenmad alle dage, 1 frokost og 1 middag
 • Togtur på Business Class fra Santa Barbara til Los Angeles
 • Engelsktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke:
 • Fly fra Danmark
 • Øvrige måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Westcoast Wings & Wheels

9 dages rundrejse med privatfly, bus og tog og lokal rejseleder

Få det bedste af det bedste i det vestlige USA. Westcoast Wings & Wheels er en rundrejse for jer, som kun har begrænset tid. I får en ideel kombination af forskellige transportmidler, lige fra privatfly med vinduesplads til alle, over den velkendte turistbus til en tur med et ægte Amtrak Pacific Surflinertog. Den klassiske tur på vestkysten kan I nu nå på bare 9 dage.
Fra 2.820 USD

pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter, nævnte udflugter og transport i USA

Information om Westcoast Wings & Wheels

Dag 1
Dag 1

Las Vegas

Rundtur i Las Vegas
Velkommen til Las Vegas - en oase i ørkenen af neonlys og non-stop underholdning på hvert eneste gadehjørne. Når I ankommer til hotellet, bliver I mødt af jeres tour guide og budt velkommen. Herefter er resten af dagen og aftenen til fri disposition til at opleve Las Vegas på første hånd. Mulighederne er mange, men selvfølgelig skal I gå en tur ad den berømte The Strip, evt. prøve lykken på et af de utallige kasinoer, spise på en restaurant i verdensklasse, opleve et af de stjernespækkede shows eller nyde den imponerende udsigt på en 30 minutters tur på den helt nye High Roller - verdens højeste pariserhjul på ikke mindre end svimlende 168 meter!
Dag 2
Dag 2

Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas

Rundtur til Grand Canyon
I dag skal I opleve Grand Canyon både fra luften og til lands. Eventyret begynder allerede, når I går ombord på det private jetfly med retning mod Grand Canyon National Park's South Rim. Undervejs flyver I over den enorme Mojaveørken, Hoover-dæmningen og Lake Mead - og hvor landet hæver sig og søen bliver til flod, mødes I af den mægtige Colorado-flod, der snor sig gennem hele Grand Canyon og til stadighed gnaver sig længere og længere ned i klipperne og fortsætter med at skrive den geologiske historie.

Når I vel har fået fast grund under fødderne igen i Grand Canyon National Park Airport, skifter I det private jetfly ud med en bus og fortsætter turen i øjenhøjde med de imponerende canyons. Bussen stopper flere gange undervejs, så I kan nyde den fantastiske udsigt, spise en picnic-frokost, gå en tur og evt. købe lidt souvenirs med hjem til minde om turen. Sidst på eftermiddagen returnerer I med privatflyet til Las Vegas, hvor der om aftenen er mulighed for at deltage i den officielle velkomstreception.
Dag 3
Dag 3

Las Vegas - Yosemite

Udflugt til Yosemite National Park
Dagen starter med en kort flyvetur i privatflyet fra Las Vegas til Merced, porten til Yosemite National Park. Fra Merced fortsætter I i bus og kører ad Highway 140 til Yosemite, den første rute ind i parken, til bunden af Merced River Canyon. Inde i parken skal I se nogle af Yosemites mest berømte attraktioner som Yosemite Falls, Half Dome, El Capitan, Tunnel View og Bridalveil Falls. Det ene postkortmotiv afløser det andet, så sørg for at have kameraet klar.
Dag 4
Dag 4

Yosemite - San Francisco

Napa Vallay
I lægger i dag Yosemites skønhed bag jer og kører mod vest i bus til Californiens mest elskede by ved bugten, San Francisco. Undervejs skal I besøge en vingård i det berømte Napa Valley, og der vil også blive tid til at udforske den usædvanlige by Sonoma. San Francisco anses af mange som en af de ”største” byer i verden og af mange grunde. Alene beliggenheden er imponerende, her er hav til den ene side og bjerge til den anden og en imponerende og uovertruffen udsigt uanset, hvor man vender sig hen. For ikke at tale om det farverige og multietniske samfund, der gør San Francisco til noget helt specielt - en juvel ved Stillehavet, man bare ikke kan få nok af.
Dag 5
Dag 5

San Francisco

San Francisco
I dag skal I for alvor have San Francisco ind under huden på en intensiv, sjov og spændende heldagstur med alle de berømte attraktioner som Golden Gate Bridge, Chinatown, Union Square og Fisherman's Wharf. Og som prikken over i'et skal I ud at sejle og bl.a. opleve Pier 39 med de berømte søløver, den historiske havnefront med den spektakulære skyline, Golden Gate Bridge - som I sejler under - og sidst men ikke mindst - en tur rundt om den berygtede Alcatraz Island. Herefter er resten af dagen til fri disposition til at udforske endnu mere af denne fantastiske by med de verdensberømte stejle gader med de historiske kabeltrukne sporvogne. Og hvorfor ikke benytte lejligheden til selv at køre en tur med dem - det er en oplevelse uden lige, I ikke må gå glip af og som ikke findes andre steder i verden.
Dag 6
Dag 6

San Francisco - Monterey - California’s Central Coast

Monterey
Turen fortsætter i dag sydpå i bus ad en af de smukkeste veje i verden, 17 Mile Drive. På den ene side har I den forrevne Stillehavskyst og på den anden side de velplejede grønne områder og ikke mindst de imponerende palæer, der ligger som perler på en snor fra Pacific Grove til Pebble Beach. I fortsætter til Monterey ved Old Fishermans's Wharf, et sansebombardement af billeder, lyde og lugte. Her bliver også tid til at gå på opdagelse på Cannery Row, hvor John Steinbeck fandt inspiration til bogen af samme navn.

Turen fortsætter sydpå ad Pacific Coast Highways snoede og bjergrige rute til den usædvanlige, lille by Carmel-by-the-Sea, hvor bl.a. husene ikke har numre og neonskilte er forbudt. Det er også her, at Clint Eastwood en kort overgang var borgmester i 1980'erne. Fra Carmel går det videre til Big Sur med de stejle bjergsider, der forsvinder i Stillehavet. Længere mod syd bliver landskabet blidere, når I passerer Hearst Castle og Morro Bay, hvorfra der kun er kort afstand ind i landet til San Luis Obispo og hjertet af Californiens kyst.
Dag 7
Dag 7

California’s Central Coast - Santa Barbara - Los Angeles

På togtur mod Los Angeles
Efter morgenmaden og sætter I kurs mod syd og via nogle hyggelige småbyer kommer I frem til den mondæne Santa Barbara, også kendt som den amerikanske riviera. Her bliver både fly og bus skiftet ud med et ægte Amtrak Pacific Surfliner-tog og I kører mod Los Angeles. Togturen foregår stadig langs den smukke og forrevne Stillehavskyst med en fantastisk udsigt fra togvognen og går via den klassiske badeby Ventura for til sidst at slutte i Los Angeles.
Dag 8
Dag 8

Los Angeles

Venice Beach
Dagens program i Los Angeles er intensivt og omfattende, og I vil for alvor få et ægte indtryk af det sydlige Californien. I skal bl.a. besøge lokalsamfundene langs Stillehavet i Marina del Rey, Venice med sin kendte promenade og Muscle Beach og Santa Monica, der har en af Californiens ældste forlystelsesmoler, Santa Monica Pier. Molen har stadig den gammelkendte blanding af lystfiskere, frisk havluft, popcorn og gøgl. Og så står Hollywood naturligvis også på programmet, Walk of Fame, hvor mere end 2.400 stjerner har sat deres fodaftryk, TCL Chines Theatre (tidligere Grauman's Chinese Theatre), Sunset Strip og Beverly Hills, hvor man kan være heldig at møde en berømthed eller to ude at shoppe langs Rodeo Drive.
Dag 9
Dag 9

Los Angeles

Los Angeles
Turen slutter i Los Angeles, men da byen er enorm og har masser at byde på, så overvej at tage et par ekstra dage. Så har I bedre tid til at nyde filmbyen på egen hånd.

Start nu! Det er let at bestille Westcoast Wings & Wheels


9 dages rundrejse med privatfly, bus og tog og lokal rejseleder
Fra 2.820 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 8 nætter, nævnte udflugter og transport i USA

Afrejsedatoer i 2017:
3. og 17. september
15. oktober
29. oktober: Udsolgt
26. november

Fra 2.820 USD
pr. person i dobbeltværelse

Ingen børnerabat.

Udvalgte kør-selv-rundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/-paris-dejlig-by-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.