Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Wings & Wheels i USA

Wings & Wheels er en rundrejse med lokal rejseleder, hvor I får mest muligt ud af dagene ved at benytte forskellige former for transportmidler fra privatfly, Amtrak-tog og turbusser til helikopter. Wings & Wheels er en guidet rundrejse for jer, som har lidt begrænset tid men masser af rejsedrømme.

Privatfly – hvad dækker det? KUN på vestturen – lille fly til 16 personer med vinduesplads til alle

Er det for børn? Børn kan sagtens deltage – men desværre er der ingen børnerabat.

Guiden – følger han/hun med på hele turen eller? Engelsktalende rejseleder, der møder jer på det 1. hotel og følger med på hele rundrejsen.
 

Det østlige USA og Canada på 12 dage

Eastcoast Wings & Wheels
Få det bedste af det bedste i det østlige USA og Canada....
Se mere og bestil her

Eastcoast Wings & Wheels

I får en ideel kombination af forskellige transportmidler, lige fra fly og helikopter over den velkendte turistbus til et Amtrak-tog. Den klassiske tur på østkysten med udvidelse til også at inkludere Canada, kan nu gøres på bare 12 dage.

Et godt tip:
Rundrejsen starter og slutter i New York, så det vil være oplagt at tage et par ekstra dage før eller efter rundrejsen, i den facinerende storby, hvor der konstant dukker nye seværdigheder og overraskelser op. I kan også vælge at leje en bil eller et motorhome og køre på opdagelse i fx New England med romantiske landskaber og eksklusive kystbyer eller finde de mindre Byways and Highways, der giver jer nogle ekstra oplevelser.

Det vestllige USA - 9 dage spækket med oplevelser

Westcoast Wings & Wheels
Få det bedste af det bedste i det vestlige USA. Westcoast...
Se mere og bestil her

Westcoast Wings & Wheels

I får en ideel kombination af forskellige transportmidler, lige fra privatfly med vinduesplads til alle, over den velkendte turistbus til en tur med et ægte Amtrak Pacific Surflinertog. Den klassiske tur på vestkysten kan I nu nå på bare 9 dage.

Et godt tip:
Rundrejsen starter i Las Vegas, så et par dage ekstra er oplagt – ligesom det vil være muligt at forlænge rejsen i Los Angeles – eller tage videre på kør-selv i bil eller motorhome til andre eventyr. Der er fx de mindre Byways and Highways med masser af overraskelser. Det vestlige USA lokker også med mange spændende vinområder med familiedrevne wineries, hvor I kan smage på de gyldne dråber - eller hvad med et par dage på en ægte amerikansk ranch?
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/weekend-i-budapest.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.