Turprogram i kort udgave

Prisen på rundrejsen inkluderer

  • 12 hotelovernatninger
  • Lokale skatter
  • Personlig rejsehåndbog på dansk

Prisen inkluderer ikke:

  • Flybilletter
  • Billeje
  • Entre til nationalparkerne

Hos os får I jeres helt personlige rejsehåndbog

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Yellowstone & The Rockies

13 dages kør-selv-rundrejse fra Denver

Spænd sikkerhedsselen og få sanserne i højeste gear med storslået natur i Rocky Mountains. Bjørne og bizoner i Yellowstone, kæmpe ansigter i South Dakota, klippesøjler i Utah og gigantbjergene i Colorado.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.249 USD

pr. person i dobbeltværelse i 12 nætter.

Yellowstone & The Rockies

Dag for dag
Dag for dag
Yellowstone National Park
Dag 1: Denver, Colorado
Dag 2: Denver - Estes Park, Colorado
Dag 3: Estes Park - Rapid City, South Dakota
Dag 4: Black Hills, South Dakota
Dag 5: Rapid City - Sheridan, Wyoming
Dag 6: Sheridan - Cody, Wyoming
Dag 7: Cody - Yellowstone National Park, Wyoming
Dag 8: Yellowstone National Park
Dag 9: Yellowstone National Park - Salt Lake City, Utah
Dag 10: Salk Lake City - Moab, Utah
Dag 11: Arches National Park, Utah
Dag 12: Moab - Aspen, Colorado
Dag 13: Aspen - Denver, Colorado
Dag 1
Dag 1

Denver

Denver
I lander midt på den flade græsprærie i Denver International Airport med direkte udsigt til Rocky Mountains i baggrunden, der ligger og venter. Men først skal I lige vende jer til de otte timers tidsforskel og nyde millionbyen Denver, der byder på masser af muligheder for shopping og en charmerende downtown med gågader og flere museer – bl.a. Denver Mint, hvor en stor del af de amerikanske mønter bliver præget. Her er der offentlig adgang, når I har gennemgået et større sikkerhedstjek. Belønningen er bl.a. et kig ind til de amerikanske guldreserver.
Dag 2
Dag 2

Denver – Estes Park (115 km)

Rocky Mountains National Park
Stå tidligt op og sæt kursen mod Estes Park og Rocky Mountains National Park, der byder på den første smagsprøve på Rocky Mountains. Vejen ind gennem parken, U.S. 34, er den højest beliggende landevej i USA og når helt op i 3.700 meters højde, et godt stykke over trægrænsen med fantastiske udsigtspunkter og alpin natur.

Vejen er dog kun åben fra starten af juni til slutningen af september – resten af året kan man kun køre nogle få miles ind i parken og fornemme det barske og storslåede landskab. Kør retur til Estes Park, indgangsbyen til Rocky Mountains National Park, med hyggelige butikker, restauranter, barer og arkitektur i alpin stil.
Dag 3
Dag 3

Estes Park – Rapid City (615 km)

Bisoner
Nu kører I ned fra bjergene igen og ud over den flade, grønne græsprærie i det østlige Wyoming, der byder på snorlige landeveje, så langt øjet rækker. Overvej et stop i Fort Laramie, et af de gamle forter, der blev opført af nybyggerne tilbage i 1800-tallet og som har været vidne til utallige konflikter mellem de hvide nybyggere og indianerne. Dagens destination er Rapid City, hovedbyen i det vestlige South Dakota, der er indgangsbyen til Black Hills’ mange seværdigheder.
Dag 4
Dag 4

Black Hills

Mount Rushmore
I har fire klassiske seværdigheder inden for en radius af cirka 100 kilometer fra Rapid City, så det er bare at tage for sig af retterne: Mount Rushmore byder på de fire berømte præsidenthoveder hugget ind i klipperne – kunstneren bag var dansk-amerikaneren Gutzon Borglum.

Ikke langt derfra skuer indianerhøvdingen Crazy Horse ud over Black Hills, og lige i nabolaget ligger den fantastiske Custer State Park med den største bestand af fritgående bisonokser i Nordamerika – foruden mange andre dyr.

Endelig ligger Badlands National Park øst for Rapid City med sit fascinerende klippelandskab – en utilgængelig, gold ødemark med forvitrede og porøse klipper i alle tænkelige former. Så husk at stå tidligt op.
Dag 5
Dag 5

Rapid City – Sheridan (390 km)

Devil´s Tower
Trods den relativt lange distance er dagens rute ret nem, da hovedparten foregår på motorvejen Interstate 90. Men snyd ikke jer selv for et par afstikkere undervejs: Inden I forlader South Dakota, så læg vejen forbi Deadwood, en klassisk westernby, hvor den ene saloon efter den anden ligger side om side – og hvor flere af vestens revolvermænd mødte deres skæbne, bl.a. legendariske Wild Bill Hickok. I Wyoming er Devil’s Tower oplagt til en afstikker, den berømte vulkankegle, der med sine 264 meters højde spillede en central rolle i Steven Spielbergs klassiker "Nærkontakt af tredie grad" fra 1977.
Dag 6
Dag 6

Sheridan – Cody (240 km)

Ghost Town
Glæd jer til en smuk og naturskøn køretur gennem Bighorn Mountains i det nordlige Wyoming på vej mod Yellowstone National Park. Et stop undervejs kunne fx være den naturskønne Shell Canyon. Dagens destination er Cody, opkaldt efter westernlegenden ”Buffalo Bill” Cody, der var med til at grundlægge byen. I Buffalo Bill Historical Center oprulles historien om William Frederick Cody og hans bedrifter i byen. Også det nærliggende Irma Hotel er bygget af den driftige Buffalo Bill og opkaldt efter hans datter.
Dag 7
Dag 7

Cody – Yellowstone (160 km)

Yellowstone National Park
Yellowstone er verdens første nationalpark og en af de absolut største naturseværdigheder i USA. I kører ind i Yellowstone i parkens sydøstlige hjørne og kan vælge flere ruter gennem parken. Mest oplagt er det at starte med den sydlige rute ned forbi den berømte Old Faithful Geyser, der springer cirka en gang hver halvanden time. På vej op til West Yellowstone, hvor jeres hotel ligger, kommer I forbi Lower Geyser Basin, hvor I kan opleve flere eksempler på den vulkanske aktivitet i Yellowstone, bl.a. kogende mudder og mindre gejsere.
Dag 8
Dag 8

Yellowstone National Park

Yellowstone National Park
Yellowstone byder på masser af naturoplevelser, og i dag har I hele dagen til at gå på opdagelse i parken. Kør fx forbi Norris Geyser Basin, en samling af boblende gejsere. I den nordlige del af parken ligger de meget smukke kalkaflejringer og kilder, Mammoth Hot Springs, og kører I over til Yellowstones østlige del, kan I opleve Yellowstones største vandfald, Grand Canyon of the Yellowstone.

Længere mod syd ligger Mud Volcano, en stribe boblende mudderpøle med kogende mudder. Og så vrimler det med bisonokser og hjorte overalt i Yellowstone. Er I heldige, får I måske også øje på en bjørn.
Dag 9
Dag 9

Yellowstone – Salt Lake City (595 km)

Salt Lake City
Fra festfyrværkeriet af naturoplevelser i Yellowstone går turen nu sydpå til Utah og Salt Lake City. Salt Lake City er mormonernes hovedstad, og I har ikke været i Salt Lake City, hvis I ikke lægger vejen forbi Temple Square og ser det gigantiske Mormon Temple. OL-interesserede kan også overveje et besøg i Utah Olympic Park, der var omdrejningspunktet for Vinter OL i 2002.
Dag 10
Dag 10

Salt Lake City – Moab (375 km)

Canyonlands National Park
Det sydlige og centrale Utah bugner med fantastiske naturoplevelser, og de næste to dage får I nogle smagsprøver på Utahs mange naturseværdigheder. Dagens destination er byen Moab i det østlige Utah, som er udgangspunktet for ture ud i Canyonlands National Park og ikke mindst Arches National Park.

I kan med fordel køre tidligt fra Salt Lake City og så opleve Islands in the Sky i Canyonlands sidst på eftermiddagen, hvor der ikke er så varmt i parken. Canyonlands dybe kløfter leder tankerne hen på Grand Canyon, og kløfterne i Canyonlands er da også skabt af Colorado-floden.
Dag 11
Dag 11

Arches National Park

Arches National Park
I har hele dagen til at udforske Arches National Park, som ligger lige nord for Moab. Parken byder på den største koncentration af naturskabte klippebuer i verden – bl.a. den meget berømte Delicate Arch, men der findes masser af andre naturbuer i Arches. Afsæt hele dagen til at udforske Arches, og start gerne tidligt på dagen, så I undgår den værste varme – I er trods alt ude i ørkenen.

I kan også tage en pause midt på dagen og vende tilbage til parken hen under aften, hvor solen kaster sine stråler ud over landskabet og får de røde og orange klipper til at fremstå endnu smukkere.
Dag 12
Dag 12

Moab – Aspen (385 km)

Glenwood Springs
Nu går det atter østpå tilbage gennem Rocky Mountains. Dagens destination er den populære skisportsby Aspen, men inden I når så langt, så tag et stop i Glenwood Springs, der byder på masser af varme kilder og rige muligheder for at dyppe kroppen i det varme vand. I Aspen kan I tage en tur op i højderne med byens svævebane og nyde udsigten over det smukke landskab.
Dag 13
Dag 13

Aspen – Denver (255 km)

Denver
Sidste etape af rundrejsen, der bringer jer tilbage til Denver, byder på masser af rustik charme og bjergveje med fantastiske udsigtspunkter, inden I igen kører ”ned” til Denver på den anden side af Rocky Mountains, hvor rundrejsen slutter – eller fortsæt videre ud på andre oplevelser.

Crazy Horse Memorial
Crazy Horse Memorial
VIDSTE DU...

I det vestlige South Dakota kan du komme til at stå ansigt til ansigt med den berømte indianerhøvding Crazy Horse - helt bogstaveligt. Her dukker Crazy Horse Memorial frem af klipperne i al sin magt og vælde. Hans ansigt er 27 meter højt, hugget ud i den hårde granit i South Dakotas smukke Black Hills. Projektet blev startet i 1948, og planen er, at Crazy Horse med tiden skal sidde på sin hest og skue ud over Black Hills. Men der går mange år endnu, inden man når så langt. Der er ikke adgang op til selve skulpturen af sikkerhedshensyn, men på besøgscentret kan I høre den fascinerende historie om det gigantiske projekt.

Start nu! Det er let at bestille Yellowstone & The Rockies


13 dages kør-selv-rundrejse fra Denver
Fra 1.249 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 12 nætter.

Rejseperiode:
15. maj - 15. september 2017

Standard, fra 1.249 USD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 1.661 USD
pr. person i dobbeltværelse

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Varighed:
13 dage/12 nætter

Længde:
3.130 km

Udvalgte kør-selv-rundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.