Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Yellowstone

 • På biltur i Cowboy staterne - Wyoming, South Dakota, Montana, Colorado

  (Bedømt af 10 personer)
  18.01.14: Carl Nielsen
  På hesteryg I Rocky mountins

  Hvis du har lyst til at prøve noget ud over det sædvanlige, så skal du prøve en tur på hesteryg ud i ”back country” eller ud i det helt uberørte ”wilderness”

  Hvis du har besøgt California, set Gand Canyon, Las Vegas, og de store red woods, så bør dit næste rejsemål i USA, være ”cowboy staterne”

  Vi brugte 15 dage med udgangspunkt i Colorado, derefter South Dakota, Wyoming, og Montana.
  Se hele rejsetippet
 • Naturparken Yellowstone Wyoming

  (Bedømt af 32 personer)
  13.11.12: Torbjørn og Rita Johansen
  Jeg vil gerne fortælle om vores oplevelse med naturparken Yellowstone Wyoming .
  Vi besøgte parken sidst i april 2012 og vi vidste intet om, hvordan en naturpark i USA var indrettet eller fungerede på dette vores første besøg i USA.
  Se hele rejsetippet
 • Yellowstone Nationalpark - Min favorit nationalpark i USA

  (Bedømt af 6 personer)
  27.09.12: Birthe
  Vi har besøgt flere nationalparker i USA, men favoritten er Yellowstone Nationalpark, verdens ælste nationalpark.
  Vi bestilte fly, bil og hotel gennem FDM Travel, dog måtte vi selv bestille overnatning i Yellowstone Nationalpark, da vi ville bo i selve parken.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Yellowstone

Wyomings rå og uspolerede natur
Rejsetips indsendt af:
Dorthe Haagen Nielsen
Sorring
1. sept. 2008

Køretur gennem Wyoming til Yellowstone National Park

En del af sommerferien 2008 gik til de vestlige stater, bl.a. Wyoming. Et helt specielt minde fra netop denne stat står soleklart. Mødet med Wymoing: Bjerge, sne og Alaska laks under stjernernes skær.
Et rensdyr spiser ugenert imens vi kører forbi
Et rensdyr spiser ugenert imens vi kører forbi

Det uspolerede Wyoming

Efter en lang dag med storslået natur og meget kørsel gennem Rocky Mountain National Park, Colorado, bestemte min mand og jeg os for at køre nordpå til staten Wyoming, hvor vi ville finde et sted at sove. Planen var at finde et motel til en rimelig pris eller en campingplads, hvor vi kunne få en god nats søvn inden vi skulle på den 6 timer lange køretur tværs gennem Wyoming for at nå en af destinationerne på turen, Yellowstone National Park.

Vi kørte efter byen Laramie i det sydlige Wyoming, hvor vi lige akkurat nåede ind forbi turistinformation inden de lukkede. Vi samlede en håndfuld brochurer sammen, og blev enige om at fortsætte lidt længere vestpå mod Centenniel og videre ind i en Medicine Bow National Forest, hvor der var flere campingmuligheder.

Turen var længere end først antaget, men naturen var smuk og vejen bugtede sig gennem et pragtfuld landskab. En halv times kørsel på landevej blev afløst af en billedskøn tur opad bjergene i Medicine Bow. Heldigvis havde vi provianteret i Laramie, og var udstyret med nogle kolde øl og lidt brød og pålæg i køletasken. Et held, eftersom vi ikke kom forbi nogen tankstationer eller supermarkeder på vejen til Medicine Bow.

Da vi nærmede os bjergene satte vi kursen mod Brooklyn Lake camp ground, men måtte vende om, da vejen var lukket af sne. Vi kørte i stedet til North Fork camp ground, hvor der heldigvis var der en ledig plads, så vi lagde 10 USD i postkassen (der er ofte selvbetjening på campingområderne i statsparkerne) og fandt os til rette.

Faciliteterne på North Fork var få, og der var således hverken rindende vand eller toiletter, som vi kender dem hjemmefra – blot et gammeldags ’das’. På grund af højden (9.000 fod som er ca. 2,7 km.) og temperaturer lige omkring frysepunktet om natten, var der desuden en stor snedrive midt hvor vores telt skulle stå, så vi pustede i stedet vores luftmadras op og smed den bag i vores meget rummelige bil.

Da sengen var redt tændte vi bål, åbnede et par øl og lod roen falde over os, mens vi gumlede på vores medbragte mad. Vi blev enige om at trave lidt rundt i skovene omkring os, og stødte på et amerikansk ægtepar og deres tre børn, som havde slået lejr tæt ved en rislende bæk. Vi faldt hurtigt i snak og blev inviteret på den skønneste friskfangede Alaska laks flankeret af risotto og økologisk øl. Vi hyggede os vældigt, og snakken gik lystigt mens mørket faldt på og stjernerne indtog himmelrummet over os.

Efter nogle timer i dejligt selskab vendte vi næsen hjemad. Det var en fantastisk oplevelse at gå igennem skoven mens den funklende stjernehimmel lyste over os, sagte akkompagneret af bækkens rislen og skovens mangfoldige lyde.

Denne perfekte aften blev fuldendt af turen ned gennem Medicine Bow den følgende morgen, imens solen langsomt brød frem bag bjergene og afslørede flokke af hjorte, som søvnigt græssede på de åbne vidder, og to elge, der nød solens første stråler ganske tæt ved vejen. Helt igennem en fantastisk tur, som videre bød på de utroligste så afgjort også i nabostaten South Dakota, hvor historiens vingesus på godt og især ondt virkelig kan mærkes ved mødet med f.eks. Crazy Horse Monument, Mount Rushmore og Wounded Knee.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Yellowstone

Hoteller i Yellowstone
Rejser til Yellowstone
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/pension-luchnerwirt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.