Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Yellowstone

 • På biltur i Cowboy staterne - Wyoming, South Dakota, Montana, Colorado

  (Bedømt af 10 personer)
  18.01.14: Carl Nielsen
  På hesteryg I Rocky mountins

  Hvis du har lyst til at prøve noget ud over det sædvanlige, så skal du prøve en tur på hesteryg ud i ”back country” eller ud i det helt uberørte ”wilderness”

  Hvis du har besøgt California, set Gand Canyon, Las Vegas, og de store red woods, så bør dit næste rejsemål i USA, være ”cowboy staterne”

  Vi brugte 15 dage med udgangspunkt i Colorado, derefter South Dakota, Wyoming, og Montana.
  Se hele rejsetippet
 • Naturparken Yellowstone Wyoming

  (Bedømt af 32 personer)
  13.11.12: Torbjørn og Rita Johansen
  Jeg vil gerne fortælle om vores oplevelse med naturparken Yellowstone Wyoming .
  Vi besøgte parken sidst i april 2012 og vi vidste intet om, hvordan en naturpark i USA var indrettet eller fungerede på dette vores første besøg i USA.
  Se hele rejsetippet
 • Yellowstone Nationalpark - Min favorit nationalpark i USA

  (Bedømt af 6 personer)
  27.09.12: Birthe
  Vi har besøgt flere nationalparker i USA, men favoritten er Yellowstone Nationalpark, verdens ælste nationalpark.
  Vi bestilte fly, bil og hotel gennem FDM Travel, dog måtte vi selv bestille overnatning i Yellowstone Nationalpark, da vi ville bo i selve parken.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Yellowstone

Hjertet af byen...
Rejsetips indsendt af:
Maja Sandgren Birk
Århus C
20. maj 2010

USA - mulighedernes land

Mit rejsetip handler om 1 måneds rundrejse i USA. Et af højdepunkterne var Den fantastiske natur i Yellowstone Nationalpark og atmosfæren i San Fransisco.
Et glimt af Yellowstone
Et glimt af Yellowstone

Så kører vi!

Turen startede i lufthavnen hvor vi lejede en bil - så kørte vi! Turen var begyndt. Vi kørte i ca. 8 timer for at komme til et hyggeligt motel, hvor vi overnattede. Dagen efter kørte vi videre ad USAs landevej for at komme til Yellowstone Nationalpark.. Vi kørte på landevejen gennem landet. Landskabet skiftede karakter mens vi kørte og ude i horisonten kunne vi se Rocky Mountains. Det føltes som om bjerge aldrig kom tættere på, fordi landet er så stort. Det var fantastisk. Selvom det "bare" var landevej, var der utroligt meget at se på. Da vi nåede Yellowstone - som ligger lidt nordpå - mødte vi grantræer og bisonokser! Wow! Parken er kæmpestor og der er mulighed for at kampere på en af flere campgrounds. Vi overnattede på madison campground - i det fri, med vores lille røde telt, soveposer og bålplads. Det var fedt at være i det fri. det kan varmt anbefales. Dagene brugte vi på at vandre i naturen og se nogle af de mange naturfænomener som geisere, som Old faithful, der springer 40m op i luften. Vi så endda bjørne, hørte ulve om natten og så de mange bisoner! Det er lækkert sted at koble af fordi det ligger langt fra storbyerne. Derfra kørte vi rundt i USA i 3 uger mere og nød naturen, byerne, menneskerne og seværdighederne. USA er et fantastisk land med meget at byde på for den/de sultne eventyrlyste sjæle! Man kan gøre alt hvad hjertet begærer. Enjoy!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Yellowstone

Hoteller i Yellowstone
Rejser til Yellowstone
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.