Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Yosemite

 • Vandretur i Yosemite

  (Bedømt af 4 personer)
  08.12.14: Peter Jørgensen
  Vi var på vores første USA tur i maj-juni ‘14, og besøgte i den forbindelse Yosemite nationalpark.

  Vi ville gerne opleve den storslåede natur, på nærmeste hånd.
  Se hele rejsetippet
 • Tenaya Lodge i Yosemite

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  18.05.13: Mie Olesen
  Er man til smuk natur, afslapning, wellness og lækker mad. Kan jeg varmt anbefale at bo på Tenaya Lodge i Yosemite.
  Lodgen har alt at byde på, en hyggelig pejsestue til de kolde vinterdage, lækre restauranter, servicemindet personale, udlejning af cykler samt et helt nyt og lækkert wellness område og udendørs pool.
  Se hele rejsetippet
 • En "lykkelig" omvej

  (Bedømt af 5 personer)
  17.10.12: Børge Black
  Hjemkommet sidst i maj fra en fantastisk 3 ugers rundtur i Californien, Nevada, Utah og Arizona kan jeg fortælle, at det ikke behøver at være helt galt hvis man vælger "den forkerte vej".
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Yosemite

Californien, Utah, Nevada og Arizona
Rejsetips indsendt af:
Palle
Munkebo
7. aug. 2008

Californien, Utah, Nevada og Arizona

En tur rundt i disse stater var ca. 4.000,- km. Startende i Californien: Et must i Los Angeles er et besøg i Universal Studio, det næsten uden man har børn eller ej.

Flotte nationalparker

En tur rundt i disse stater var ca. 4.000,- km. Startende i Californien: Et must i Los Angeles er et besøg i Universal Studio, det næsten uden man har børn eller ej. Yosemite National Park er også et besøg værd, men der kan være rigtig mange mennesker, som tager lidt af oplevelsen.

Man kan også køre gennem verdens varmeste sted Death Valley, men der er ikke så meget at se, ud over lange strækninger uden noget som helst.

San Francisco med de mange skrå gader er meget charmerende. Besøg Alcatraz, Chinatown og Fischermans Wharf. Har man ikke tid til at køre nord på og se de store Redwood skove er et besøg i Muir Woods lige nord for San Fancisco et besøg værd. Et besøg i Solvang er ikke noget man skal prioritere fremt for noget andet.

Et besøg i San Diego er værd at bruge tid på, dejlig by og en tur i Sea World er fantastisk. I Arizona må man ikke snyde sig selv for Grand Canyon, som er en oplevelse for livet.

I Utah er et besøg i Zion Nationalpark absolut værd at bruge tid på, ! der er utroligt flot og ikke så overfyldt som f.eks. Yosemite National Park. I Nevada skal man besøge Las Vegas, helst køre ind mod byen om aftenen. Men har man børn med er dette måske ikke det mest spændende sted.

Seværdigheder
Nationalparker

Kommentarer til rejsetips om Yosemite

2 dage i Yosemite

27/06 2009 Ole KLamer
Det er rigtigt. at der er mange mennesker, men der er jo også utroligt flot. På 2 dagen tog jeg ind i parken kl. 7.00 om morgenen, og det var en helt anden oplevelse. Luften var ren og kølig, mennesker var der ikke mange af, og man kunne virkelig fornemme duften fra planter og træer. en god ide er at bruge bustransporten ( shuttel), det er gratis, og findes i alle de store nationalparker. Og så undgår man vrøvlet med at finde parkeringsplads tæt på det, man ønsker at se.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Yosemite

Hoteller i Yosemite
Rejser til Yosemite
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.