Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Zion Nationalpark

 • Zion National Park, Utah

  (Bedømt af 22 personer)
  29.09.12: Pia Jespersen
  At besøge Zion National Park i Utah, er næsten som et besøg tilbage i tiden. Når man står og kigger ud over den frodige park med stejle klippesider, kan man næsten fornemme flyveøglerne suse over hovedet og dinosaurerne vandre mellem træer og buske på jagt efter føde.
  Se hele rejsetippet
 • Det vestlige USA er en naturoplevelse, der går under huden.

  (Bedømt af 26 personer)
  15.01.11: Anna-Mette Frederiksen
  Vi brugte den første uge af vores ferie til at besøge familie, vi aldrig før havde mødt, så vores rejse startede i Chicago, Phoenix og San Diego alle tre steder hos vores fantastiske familie, Vi havde desværre ikke tid til at se San Diego (det må blive en anden gang) vi havde lejet en bil fra San Diego, så vi kørte herfra.
  Se hele rejsetippet
 • America the Beautiful Pass

  (Bedømt af 9 personer)
  30.11.10: Jan Hviid
  Når man planlægger en tur til USA, kan det være en god ide, at undersøge priserne for at komme ind i de nationalparker mm, man vil besøge undervejs. Og så overveje, om det kan betale sig at investere i det store American the Beautiful Pass til $80.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Zion Nationalpark

Smukke og aktive oplevelser
Rejsetips indsendt af:
Tina Jørgensen
København
24. aug. 2011

Smukke og aktive oplevelser

Jeg havde men en veninde planlagt en rejse rundt i verden efter gymnasiet for at få oplevelser for livet! Et af de ting der gjorde stort indtryk på mig var de smukke omgivelser og utrolige oplevelser, som vi fik i bjergene og national parkerne i den vestlige del af USA.
Så hvis man lige som jeg ikke kun er til dase ferie ved poolen med en stegende sol men også gerne vil have noget med hjem man ikke kunne få mange andre steder, så kan jeg kun varmt anbefale en biltur rundt i områderne med ZION national park, Grand canyon m.fl. om man er ung eller gammel og er til gruppe rejser eller at tage den på egen hånd.

Det er bare helt fantastisk at opleve en forevigelse af disse omgivelser, sol, aktivitet, sammenhold med rejse kompagnoner og meget mere, som ikke kan beskrives men skal opleves!

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Zion Nationalpark

Hoteller i Zion Nationalpark
Rejser til Zion Nationalpark
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/montecatini-val-di-cecina/hotel-fattoria-belvedere-toscana-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.