Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Zion Nationalpark

 • Smukke og aktive oplevelser

  (Bedømt af 5 personer)
  24.08.11: Tina Jørgensen
  Jeg havde men en veninde planlagt en rejse rundt i verden efter gymnasiet for at få oplevelser for livet! Et af de ting der gjorde stort indtryk på mig var de smukke omgivelser og utrolige oplevelser, som vi fik i bjergene og national parkerne i den vestlige del af USA.
  Se hele rejsetippet
 • Det vestlige USA er en naturoplevelse, der går under huden.

  (Bedømt af 26 personer)
  15.01.11: Anna-Mette Frederiksen
  Vi brugte den første uge af vores ferie til at besøge familie, vi aldrig før havde mødt, så vores rejse startede i Chicago, Phoenix og San Diego alle tre steder hos vores fantastiske familie, Vi havde desværre ikke tid til at se San Diego (det må blive en anden gang) vi havde lejet en bil fra San Diego, så vi kørte herfra.
  Se hele rejsetippet
 • America the Beautiful Pass

  (Bedømt af 9 personer)
  30.11.10: Jan Hviid
  Når man planlægger en tur til USA, kan det være en god ide, at undersøge priserne for at komme ind i de nationalparker mm, man vil besøge undervejs. Og så overveje, om det kan betale sig at investere i det store American the Beautiful Pass til $80.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Zion Nationalpark

Zion National Park, Utah
Rejsetips indsendt af:
Pia Jespersen
Viby Sj.
29. sept. 2012

Zion National Park, Utah

At besøge Zion National Park i Utah, er næsten som et besøg tilbage i tiden. Når man står og kigger ud over den frodige park med stejle klippesider, kan man næsten fornemme flyveøglerne suse over hovedet og dinosaurerne vandre mellem træer og buske på jagt efter føde.
Denne frodige park er helt sikkert et must, for naturelskere.
Frodige haver.

Frodige haver.

Man kan kun køre i bil et stykke ind parken, og ved besøgscentret stiger man ind i turbusser der fragter en ind i parken med flere stop undervejs.
Her kan man bla. se vandfald der bruser ud over klippekanten - mere eller mindre kraftigt efter årstiden - vand der pibler ud af klipperne og planter der vokser i klipperevner der danner flotte hængende haver.
Rigt dyreliv.

Rigt dyreliv.

Parken har et rigt dyreliv med bla. firben der varmer sig på klipperne, store sommerfugle der flakser rundt om hovedet, de alletilstedeværende frække egern der hopper rundt om benene og endda hjorte der græsser så tæt på, at man næsten kan røre dem.
Hvis man er heldig, kan man også få et glimt af de vilde kalkuner.
Skøn natur.

Skøn natur.

Ved endestationen kan man vandre på en velasfalteret sti der følger floden med stejle klipper til begge sider. Her er der gode muligheder for at tage nogle vidunderlige billeder og nyde madpakken.
Næste gang jeg besøger Zion National Park skal jeg helt sikkert have vandrestøvlerne på og følge floden helt op til hvor dalen bliver så snæver, at man er nødt til at gå i vandet...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Zion Nationalpark

Hoteller i Zion Nationalpark
Rejser til Zion Nationalpark
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.