Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydamerika

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • På "ekspedition" til det kolde kontinent.

  (Bedømt af 3 personer)
  01.03.16: Ole Thomsen
  Rejsen bestilte vi gennem FDM, som bestilte kahytten, fly og overnatning.
  Efter nogle lange flyture, og en overnatning i Buenos Aires, startede sejlturen fra Ushuaia, verdens sydligste større by.
  Se hele rejsetippet
 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydamerika

Verdens bedste strand
Rejsetips indsendt af:
Brian Brix Kristensen
Århus
17. maj 2011

Verdens bedste strand

Hvis man er til ægte caribisk strandstemning så er Grand Anse Beach på Grenada absolut et besøg værd. Nu koster de fleste beach resorts det halve af en jetjager, men på allamanda resort får man faktisk dobbeltværelse med udsigt over stranden for cirka 150USD per nat.
Hotellerne som ligger 25m væk koster mellem 300USd og 1200 USD - Ok, du har ikke lige personlig tjener og minibar med XO cognac, men værelserne tilsvarer helt og holdent et godt trestjernet værelse med aircondition efter europæsik standard... og så er det faktisk på Allamanda Resort alle ture på havet arrangeres fra og på Allamandas strand du bliver hentet hvis du skal ud og sejle, dykke, se delfiner, snorkle, fiske eller hvad det måtte være... Altså: Alle andre skal transporteres til dette hotel for at komme afsted - du skal bare gå ud af døren, så står du på stranden og der ligger en catamaran og venter på dig!
Flybilletter fås til rimelige priser på British Aiways, det er bare at komme afsted!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/somerset-park-suanplu-bangkok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.