Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Afrika

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Senegal Blues

  (Bedømt af 20 personer)
  Senegal i Vestafrika er en blandet landhandel. Spring Dakar og Saint Louis over og tag direkte til en af de gode strande i Casamance-provinsen sydpå - hvis der da ikke er udbrudt borgerkrig.
  Se hele rejsetippet
udsigt fra Zambiasiden
Rejsetips indsendt af:
Regina Nordbo
Ishøj
21. dec. 2009

Victoria-vandfaldet

Zambia og Zimbabwes mest berømet højdepunkt er Victoriavandfaldet.
Broen over Zambesi River
Broen over Zambesi River

Victoriavandfaldet

Victoriavandfaldet er blev "opdaget" af David Livingstone, som naturligvis opkaldte det efter sin dronning Victoria. Vandfaldet er ca. 1200 m bredt og mellem 89 og 112 m højt. I regntiden løber der 2.000.000 L vand i sekundet gennem vandfaldet. Dette giver en unik oplevelse, en enorm regntåge, der kan ses så lang væk som byen Livingstone i Zambia (ca. 10 km). Udover vandfaldet opleves broen over Zambesi River, som blev opført for lidt over 100 år siden. Den er iøvrigt undersøgt af et dansk ingeniørfirma i forbindelse med 100 års jubilæet, og de har fundet broen i usandvanlig god stand. På broen findes verdens største naturlige bungy-jump. (styret af amerikanere, så du kan godt forsøge) Det er også muligt at køre over broen med damptog op opleve vandfaldet fra jernbanesiden.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.