Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Information om Vietnam

Rundrejser i Vietnam
med dansk rejseleder

Rejser til Vietnam

Vietnam er kinesiske junker og lokale sampaner, smukke strande med palmer, floder der skærer gennem landet, frodige deltaer og kølige bjergområder med mystiske bjerge. Naturen, der er spundet ind i sagn og myter fra for-historien, giver Vietnam en særlig aura. Tag også på opdagelse i spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon). Oplev det hele på en rundrejse i Vietnam.

Skøn natur, gæstfrihed og lækker mad

Områder i Vietnam

Highlights i Vietnam

Hanoi - grønne parker og livlige gader

Mange regner Hanoi - hovedstaden i Vietnam - for at være en af Asiens smukkeste byer. Hanoi har rolige søer, flotte alleer med store, skyggefulde træer, elegante pladser og et væld af små og store grønne parker. Tag fx en cyclo – den vietnamesiske minitaxi – og oplev den gamle bydel, hvor tiden næsten står stille, med huse og bygninger fra den franske kolonitid og en sand labyrint af små, krogede gader og listige stræder.
Læs mere om Hanoi


 

Ho Chi Minh City - storby med kineserier

Ho Chi Minh City i den sydlige del af Vietnam - eller Saigon som byen også stadig kaldes - har næsten samme antal indb. som Danmark. Ho Chi Minh City er bogstaveligt talt en storby med drøn på. De er en livlig af trafik på to og fire hjul, med og uden motor. Det er en by, hvor gamle franske kolonibygninger blander sig med kinesiske pagoder og buddhistiske templer – mikset med mindre kønne betonbyggerier fra den amerikanske æra.
Læs mere om Ho Chi Minh City
Phan Thiet - fred og ro på stranden

Phan Thiet - fred og ro ved havet

Velkommen til Phan Tiet - et af de bedste steder i Vietnam, hvor I kan holde den perfekte afslapningsferie. Her finder I imponerende sandklitter ved Mui Ne, 20 km øst for Phan Thiet, hvor de små, karakteristiske fiskerbåde ligger ankret op, klar til nattens fangst.
Læs mere om Phan Thiet


 

Hoi An - fortidens smukke havneby

Hoi An er en sand perle i Vietnam. Skæve huse med vinduer og døre i sjove vinkler med et gyldent skær af patina over sig - et charmerende forfald skabt af årenes gang. Nyistandsatte huse malet i klare pastel-farver. Gamle templer lettere tilgroet med buske og træer i blomst. Kunstgallerier og skræddere. Hoi An stammer helt tilbage fra det 17. århundrede og har siden været en stor havneby, selv om den ligger fem km fra kysten.
Phu Quoc -en skøn paradisø

Phu Quoc - indbegredet af en paradisø

Phu Quoc er endnu forholdsvis ukendt, men her er indbegrebet af en sand paradisø med utallige bountystrande. Perfekt til en daseferie. Øen ligger i det sydlige Vietnam, tæt på Cambodjas kyst, og den kan nemt kombineres med Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet.
Læs mere om Phu Quoc


 

Nha Trang - badeliv og fremragende seafood

Badebyen Nha Trang har med sin livlige kyst og aktive havneby sin helt egen charme. Strandlivet pulserer på den lange brede strand, hvor spredte palmer giver lidt skygge. Sælgere tilbyder mad, frugt, T-shirts, drikkevarer - ja alt, hvad de kan slæbe rundt på. Nha Trang er også en levende by med en stor fiskerflåde, templer, markeder der bugner med eksotiske frugter og smukke gamle templer. Området er et af de absolut populæreste for strand- og daseferie i Vietnam.

Om Vietnam

Om Vietnam
Vil du tæt på Vietnams nyere historie om bl.a. Vietnam-krigen, finder du masser af museer i både nord og syd. Det gælder bl.a. de udfordrende tunneller tæt ved Ho Chi Minh City.

Vil du møde de lokale bønder på din rejse til Vietnam, så udforsk det enorme Mekong Delta ad vandvejen. Er det naturskønne bjergrige scenerier og etniske minoriteter som trækker, ligger de i det indre af landet helt mod nord.

Vietnams kyst er et kapitel for sig. Fra turistområder som Nha Trang mod syd og Ha Long Bugten mod nord til øde strande og søvnige småbyer hele vejen ned langs kysten. Trods de mange krige findes der smukke gamle bygninger i fx Nha Trang, Hoi An og Hanoi.

Byerne er krydret med et moderne og sprudlende handelsliv. Markedspladser og boder bugner af høst fra naturens rigdom. Mynter af alle slags pirrer næsebor og smagsløg, kyllinger syder i de varme wok'er, og fisken serveres frisk med liflig lime.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.