Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vietnam

Læs mere om rejser til Vietnam

En hel dag på knallert omkring Hue i Vietnam
Rejsetips indsendt af:
Marie Dupont Hagsten
Holstebro
27. maj 2011

En hel dag på knallert omkring Hue i Vietnam

Under vores besøg i Hue i Vietnam fik vi en aften på et spisested tilbudt en privat guided tur til steder i den demilitariserede zone fra Vietnamkrigen.
Vores guide havde hjulpet amerikanerne dengang og hele turen startede tidligt næste morgen og foregik ved at vi sad bag på hver vores knallert med vores guide og en af hans venner som chauffører.
Vi kom vidt omkring hele den dag og var først sent hjemme igen. Men vi fik bl.a. set en ødelagt kirke, områderne, hvor nogle af de amerikanske baser lå under krigen, et museum samt resterne af et bunkerkompleks, som lå langt væk fra vejen og hvor der ikke kommer andre turister. Og det hele blev krydret med historier fra dengang fortalt af vores guide under pauserne.

OBS: FDM travel har tilføjet billedet.

Badeferie i Vietnam

Hvis man trænger til et par dages afslapning kan Mui Ne varmt anbefales. Flere hyggelige hoteller ligger langs stranden og man sidder bogstavligt talt med fødderne i sandet under måltiderne samtidig med at man kan se ud over havet og alle de lokale fiskerbåde. På en af restauranterne udpegede vi selv de krabber vi ville have til aftensmad.

Seværdigheder
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Vietnam

Hoteller i Vietnam
Rejser til Vietnam
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.