Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Hanoi

Book en flybillet hos en af vores specialister

FDM travels rejsekonsulenter giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Hanoi. Vi kan også tilbyde at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Hanoi International Airport

Om lufthavnen
Noi Bai International Airport er navnet på den internationale lufthavn ved Hanoi. Lufthavnen har relativt moderne terminaler med gode faciliteter for de rejsende, men er lidt mindre end den store lufthavn ved Ho Chi Minh Byen (Saigon) i den sydlige del af landet. Lufthavnen er en stor regional lufthavn, stort set udelukkende med regional trafik fra Sydøstasien.

Til og fra Hanoi International Airport
Der er 45 kilometer fra lufthavnen ind til centrum af Hanoi. Vælg mellem en taxa eller en bus for at komme ind til centrum. Det kan anbefales at booke en taxa til sit hotel på forhånd, da pirattaxaer er et velkendt fænomen i Hanoi. Beregn mellem 45 og 60 minutters transporttid fra lufthavnen og ind til Hanoi centrum. Vietnam Airlines har også busser, der kører fra lufthavnen og ind til Hanoi centrum.

Værd at vide om flybilletter til Hanoi

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Hanoi i Vietnam.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Hanoi tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Hanoi.

Prisen på en flybillet til Hanoi ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Hanoi i Vietnam i kombination med fx hotel.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Hanoi

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Hanoi, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Vietnam.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Hanoi, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Vietnam til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Hanoi med hotel

Når du skal købe en flybillet til Vietnam, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på din flybillet til Hanoi er kombineret med hotel, da FDM travel har specialpriser på fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Vietnam i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Hanoi.

Book din flybillet til Hanoi online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Vietnam i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Hanoi, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Book flybillet til Hanoi

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Vietnam, end den du ankommer til, eller ønsker du at bestille en indenrigsbillet i Vietnam, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/cairns/heron-island/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.