Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybillettet til Ho Chi Minh City

Book en flybillet hos en af vores specialister

FDM travels rejsekonsulenter giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon) i Vietnam. Vi kan også tilbyde at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Værd at vide om flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon)

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon) i Vietnam.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon) tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon).

Prisen på en flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon) ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon) i Vietnam i kombination med fx hotel.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon)

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon), så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Vietnam.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Ho Chi Minh Byen (Saigon), så de kan rådgive og bestille din flybillet til Vietnam til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon) med hotel

Når du skal købe en flybillet til Vietnam, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på din flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon) er kombineret med hotel, da FDM travel har specialpriser på fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Vietnam i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Ho Chi Minh Byen (Saigon).

Book din flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon) online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Vietnam i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Ho Chi Minh Byen (Saigon), hvis du vælger selv at booke og betale online.

Book fly til Ho Chi Minh byen

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Vietnam, end den du ankommer til, eller ønsker du at bestille en indenrigsbillet i Vietnam, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/westendorf/hotel-jakobwirt-westendorf-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.