Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Nha Trang

Nha Trang er En af Vietnams mest populære badebyer. Her er hvide sandstrande, azurblåt vand og svajende palmetræer. Farverige fskerbåde duver dovent i havnen. Nord for Nha Trang ligger det store Cham-kompleks på Cai-flodens bred, som er et vidnesbyrd om det vietnamesiske riges storhed. Kysten ved Nha Trang består af bygninger fra kolonitiden, strand hoteller og fortovscaféer. Byen var i øvrigt et populært feriested for amerikanske soldater under Vietnamkrigen.

Største seværdigheder

Cham-komplekset Po Nagar

Tempelkomplekset Ponagar Cham består af en række pragtfulde tårne. Det højeste og smukkeste tårn hedder Thap Ba og er dedikeret til gudinden Po Nagar. Hun er bl.a. gudinde for undervisning, vævning og landbrug og de lokale besøge hende stadig i dag og lægger blomster og røgelse ved templet.

Cho Dam-markedet

Et af Nha Trangs vigtigste handelscentre er Cho Dam-markedet med alle tænkelige og utænkelige typer af lokale fødevarer og bagværk. Det pulserende marked har en hovedbygning i tre etager med en sand labyrint af spændende boder, der fx sælger lokalt salt.

Long Son-pagoden

Hovedattraktionen i Long Song-pagoden er den enorme hvide Buddha og portrætter af de munke, der ofrede sig for at protestere mod det korrupte regime under præsident Ngo Dinh Diem i 50’erne og 60’erne. Hvis I kan klare at kravle op ad alle trapperne bliver I belønnet med en fremragende udsigt over Nha Trang.

Havn

Havn
Krydstogterne kaster anker ud for havnen Cau Da. Herfra sejles gæsterne ind til molen i de mindre tenderbåde. Centrum i Nha Trang ligger ca. 10 km fra havneområdet.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/apartamentos-pas-luxury-3000.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.