Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nha Trang

Læs mere om rejser til Nha Trang

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Vinpearl Land i Nha Trang, Vietnam - For børn og barnlige sjæle...
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Vinpearl Land i Nha Trang, Vietnam - For børn og barnlige sjæle...

Hvis ferien går til Nha Trang, så kan jeg anbefale en tur til Vinpearl Land, der ligger lidt udenfor Nha Trang - et land på ungernes præmisser.
Vinpearl Land i Nha Trang, Vietnam - For børn og barnlige sjæle...

Hvis ferien går til Nha Trang, og du – mod forventning bliver træt af at ligge på stranden, shoppe på byens markeder, dase på cafeerne og af at udforske byen, eller hvis du rejser med børn, og har besluttet at I DAG er det altså på ungernes præmisser, så kan jeg anbefale en tur til Vinpearl Land, der ligger lidt udenfor Nha Trang.

Selvom det er en lidt pebret pris, så lad dig ikke afskrække - både turen frem og tilbage, og alle forlystelser og entreer er inkluderet. Man kommer dertil med en svævebane, faktisk en ret fin tur højt, højt over vandet til Vinpearl land, og det er faktisk en lille oplevelse i sig selv. Lad dig heller ikke afskrække, hvis du som undertegnede tidligere har besøgt ”forlystelsesparker” andre steder i Østen uden den store succes, dette er en væsentlig bedre oplevelse end mange andre lignende steder.
Vinpearl Land i Nha Trang, Vietnam - For børn og barnlige sjæle...

Der er både et forlystelsesland med karruseller, frygtindgydende hæng-på-hoved-kør-rundt-rundt-og-bliv-mægtig-rundtosset forlystelser, radiobiler, spillearkade, legeland – både for helt små, og lidt større. Det er rigtig fint med boldebad, klatrestativer, labyrint, legetøjs-biler m.m.

Der er også et stort Aquarium, hvor der naturligvis er masser af akvarier med både små og store fisk. Men det støste hit, er det STORE akvarie, hvor man står på et kørende fortov og stille og rolig kører igennem akvariet, og til begge sider og over ens hoved kan iagttage de mange fisk, rokker, skildpadder, hajer m.m.

Der er et KÆMPE vandland, hvor der både er badeland og vandrutsjebaner for store og små. Det ligger ved en fin kunstig anlagt strand med blødt sand, så der kan man jo passende slappe og dase ind imellem de mange besøg i vandlandet. Der er en del af vandlandet der er for små børn, og der er stor variation i rutsjebanerne. For store børn og voksne vovehalse er der også et utal af vilde vandrusjebaner, der nok skal få det til at kilde i selv de største maver.

Jeg er overbevist om at de færreste vil kede sig på en dag til Vinpearl, og ligeledes på at der vil blive scoret store point hos ungerne for at tilbringe dagen fuldstændig på deres præmisser.

Underholdning
Badelande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Nha Trang

Hoteller i Nha Trang
Rejser til Nha Trang
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/nha-trang/vinpearl-land-i-nha-trang-vietnam-for-boern-og-barnlige-sjaele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.