Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Vietnam

Rejser til Phan Thiet

Velkommen til Phan Thiet - et af Vietnams bedste steder at holde den perfekte afslapningsferie. Her finder I imponerende sandklitter ved Mui Ne, 20 km øst for Phan Thiet, hvor de små, karakteristiske fiskerbåde ligger ankret op, klar til nattens fangst. Du kan fx lægge vejen forbi Phan Thiet i forbindelse med en rundrejse i Vietnam.

- fred og ro ved havet

Friskfanget fisk i Phan Thiet

Fisk i alle farver

Står I tidligt op, kan I opleve byens fiske-marked, hvor de lokale højlydt handler med et væld af friskfanget fisk i alskens farver og typer. Det er ikke en tilfældighed, at netop Phan Tiet er kendt for fremstilling af den smagfulde fiskesauce, nuoc mam, der er uundværlig i det smagfulde vietnamesiske og sydøstasiatiske køkken.
 

Champa-riget

I kommer heller ikke uden om de fascinerende, gamle tårne i den karakteristiske khmer-arkitektur fra Champa-riget, der majestætisk rager imod den blå himmel til minde om en svunden tid.
 

Aftentur langs stranden

Når mørket falder på, kan I passende tage en hyggelig aftentur langs stranden og slutte dagen på afslappende og romantisk vis med synet af hundredvis af lanterner fra bådene, der vugger i takt med bugtens bølgeskvulp.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.