Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Vietnam

Rejser til Phan Thiet

- fred og ro ved havet

Velkommen til Phan Tiet - et af Vietnams bedste steder at holde den perfekte afslapningsferie. Her finder I imponerende sandklitter ved Mui Ne, 20 km øst for Phan Thiet, hvor de små, karakteristiske fiskerbåde ligger ankret op, klar til nattens fangst.
Fisk i alle farver

Fisk i alle farver

Står I tidligt op, kan I opleve byens fiske-marked, hvor de lokale højlydt handler med et væld af friskfanget fisk i alskens farver og typer. Det er ikke en tilfældighed, at netop Phan Tiet er kendt for fremstilling af den smagfulde fiskesauce, nuoc mam, der er uundværlig i det smagfulde vietnamesiske og sydøstasiatiske køkken.
Champa-riget

Champa-riget

I kommer heller ikke uden om de fascinerende, gamle tårne i den karakteristiske khmer-arkitektur fra Champa-riget, der majestætisk rager imod den blå himmel til minde om en svunden tid.
Aftentur langs stranden

Aftentur langs stranden

Når mørket falder på, kan I passende tage en hyggelig aftentur langs stranden og slutte dagen på afslappende og romantisk vis med synet af hundredvis af lanterner fra bådene, der vugger i takt med bugtens bølgeskvulp.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/taxakoersel-i-europaeiske-storbyer/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.