Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Vietnam

Forlæng din rejse med daseferie på Phu Quoc

Tager du til den dejlige ø Phu Quoc, kommer du til indbegrebet af en paradisø. Den ligger ud for Vietnams sydkyst og tæt på Cambodjas kyst. Phu Quoc har simpelthen alt til en herlig daseferie. Fredfyldte bountystrande med skyggefulde palmer, turkisblåt hav, bølgende frodige bjerge i baggrunden og pragtfulde restauranter med ”alt godt fra havet”. Inde på øen venter oplevelserne på dig, så på med vandreskoene eller lej en lille motorcykel og lad eventyret begynde. Du kan kombinere et besøg på Phu Quoc med en rundrejse i Vietnam.

Phu Quoc – Vietnams tropiske paradisø

Slap af på de eksotiske strande på Phu Quoc

Strandene lokker

Phu Quoc overrasker dig sikkert med de talrige pragtfulde bountystrande, som selv et postkort har svært ved at yde retfærdighed. De hører til Vietnams absolut bedste. Strandene ligger hovedsageligt på den vestlige del af øen i pragtfulde omgivelser med skyggefulde palmer og turkisblåt klart vand, der frister til en dukkert. Det er som meditation for sjælen.

Syd for byen Duong Dong, ligger strandene med de fleste vidunderlige hoteller og ressorts. Om dagen kan du slappe af med en bog og tage en dukkert, når det bliver for varmt. Ved aftenstid kan du udvælge hyggelig en restaurant med udsigt til havet. De fleste serverer vidunderlige friskfangede fisk og skaldyr, der sikkert er krydret med en af verdens bedste fiskesaucer (nuoc nam), som Phu Quoc er så kendt for.

Ud for Phu Quocs sydligste spids ligger An Thoi Islands. Det er 15 skønne øer, hvor du kan svømme og snorkeldykke blandt farvestrålende fisk og koraller eller bare slikke solskin og nyde livet. Husk nu solcremen...
Her skal du bo

Her skal du bo

Saigon Phu Quoc Resort
Dejligt resort midt i smukke og frodige omgivelser. Alle værelser har privat balkon ud mod havet.

Hotellet ligger centralt placeret i forhold til byen og dog gemt lidt væk i smukke og frodige omgivelser. Her finder du den flotte, hvide sandstrand og der findes en fantastisk udsigt over havet. Det perfekte sted for enten ren afslapning på stranden eller mere aktiv ferie med fiskeri, badning, dykning m.m. Mulighederne er mange.

Her er i alt 112 værelser og suiter, som alle har private balkoner vendt mod havet. Fælles for alle er aircondition og tv. Desuden er her internet, tre restauranter og barer, swimming-pool, spa, tennis m.m.

Pris:
  • Fra 2.990 kr. per person
  • inkluderer transport til lufthavnen i Ho Chi Minh City
  • Fly tur/retur Ho Chi Minh City - Phu Quoc
  • 3 nætters ophold på Hotel Saigon Phu Quoc - panorama værelse
  • daglig morgenmad
  • transport fra/til lufthavnen på Phu Quoc
  • visum til Vietnam 
Denne side er udskrevet d. 25. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.