Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Phu Quoc

3 ud af 4 på en uberørt strand
Rejsetips indsendt af:
Dorte Møller Vistesen
Lunderskov
5. juni 2009

Vietnam - Tag børnene med!

Vietnam er ideelt rejsemål når børnene skal med. Har I kort tid, så vælg en afgrænset region, f.eks. nord, midt eller syd. Over alt er der masser af oplevelser for store og små.
thjaa sådan ser der bare ud
thjaa sådan ser der bare ud

Jeg ønsker mig hen hvor peberet gror

PHU Quoc Island hører til Vietnam men ligger faktisk tættere på Cambodia i den Thailandske golf.

Øen når man enten via fly fra Saigon eller Rach Gia eller med hurtigfærge fra Rach Gia. (fra Rach Gia skal I vælge de STORE katamaraner - På Super Dong overlevede jeg med nød og næppe en forfærdelig omgang søsyge!).

Nå men når I først er i land møder I en fantastisk smuk ø. Her er der ubeskriveligt smukt, sandstrande så langt øjet rækker, et fantastisk klima og som overalt i Vietnam en gæstfrihed og hjælpsomhed ud over det sædvanlige.

Efter 2 månder fra nord til syd i Vietnam slappede vi af her i paradis i en lille uge inden vi desværre måtte videre til Cambodia.

Her er masser af dejlige resorts med beliggenhed helt ned til en meget børnevenlig badestrand. Vi har løbet langs stranden, sejlet i kajak, badet, været på dagstur med båd for at fiske og snorkle. Og det absolut bedste var da vi lejede to motorcykler m. fører, satte et barn og en voksen på hver cykel og så afsted en hel dag. Rundt på øen af røde lerveje (så tag det gamle tøj på!), vi var helt der ude hvor peberet gror, vi nød en fantastisk frokost på den nordlige strand med udsigt til vores senere mål - Cambodia. Vi nød solnedgangen fra et punkt højt mod nord, besøgte et lokalt marked. Tilbage ved vores resort sprang vi i havet, blev rene og afsluttede dagen med en gang massage på stranden.
Phu Quoc får helt sikkert besøg af os igen - rejsen er måske en smule længere end f.eks. Thailand - men oplevelsen er helt klart SÅ MEGET større. Vi har forelsket os - prøv det, det er helt fantastisk nemt!

Seværdigheder
Bountystrande

Kommentarer til rejsetips om Phu Quoc

Mere inspiration?

10/04 2012 Mette
Kære Dorte
Rigtig god inspiration i f. t. vores planlægning af en længere rejse, hvor det sydlige Vietnam er en sikker "pind" på listen. Vil gerne høre mere om at rejse i Cambodia med børn?

ferie i vente

10/06 2010 Vibeke Jensen
Hejsa. Dette lyder jo dejligt så vi har noget at glæde os til. Vi slutter en tur fra Hanoi til Saigon med 4 dage på Phu Quec. Forventningen glæde er jo rar at have. Hilsen Vibeke
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phu Quoc

Resorts & hoteller på Phu Quoc
Rejser til Phu Quoc
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.