Drømmen om Vietnam

 • Rejseprogram: Hanoi – Ha Long-bugten – Hue – Hoi An – Mekong-deltaet – Ho Chi Minh City (Saigon)
 • Dag 1: Afrejse fra København
 • Dag 2: Ankomst til Hanoi
 • Dag 3: Hanoi og byrundtur
 • Dag 4: Hanoi, Ha Long-bugten og sejltur med junke
 • Dag 5: Ha Long, Hanoi og nattog til Hué
 • Dag 6: Hué
 • Dag 7: Til det hyggelige Hoi An
 • Dag 8 - 10: Hoi An
 • Dag 11: Hoi An, fly til Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
 • Dag 12: Mekong-deltaet
 • Dag 13: Mekong-deltaet og Ho Chi Minh City
 • Dag 14: Ho Chi Minh City, Cu Chi og Cao Dai-tempel
 • Dag 15: Ho Chi Minh City og hjemrejse
 • Dag 16: Ankomst til København
 • Prisinfo

Forslag til andre rundrejser

Læs mere om

Venlighed, gæstfrihed og optimisme er måske de tre ord, som bedst beskriver det vietnamesiske folk. Man ville aldrig have gættet på, at denne nation har gennemlevet århundreder med erobring, kommunisme og kolonisering. I løbet af denne magiske rejse oplever du både det gamle og det nye Vietnam: søvnige landsbyer i Mekong-deltaet, dekorative paladser og pagoder i kejserbyen Hué, dampende, velduftende gadekøkkener og afslappet gadeliv i Hoi An, verdenskulturarv i Ha Long-bugten, den blomstrende koloniale hovedstad Hanoi og Ho Chi Minh Citys summen.
Fra 16.990 kr.
Rejseprogram
Rejseprogram

Hanoi – Ha Long-bugten – Hue – Hoi An – Mekong-deltaet – Ho Chi Minh City (Saigon)

Luksus junke i Ha Long Bugten

Dag 1
Dag 1

Afrejse fra København

Vi mødes i Københavns Lufthavn, hvor vores spændende rundrejse starter. Efter fælles indcheckning flyver vi af sted mod Hanoi.
Dag 2
Dag 2

Ankomst til Hanoi

Vi lander i Hanoi sen eftermiddag eller tidlig aften og tager til vores centralt beliggende hotel. Efter check in på hotellet mødes vi til en hyggelig velkomstmiddag.
Dag 3
Dag 3

Hanoi og byrundtur

Byrundtur i Hanois gamle bydel med cykeltaxi, Ho Chi Minhs bolig, fængselsmuseet Hanoi Hilton og vanddukketeater. Vi gør bl.a. også et stop ved Hoan Kiem-søen, som er et rigtig godt pejlemærke i byen. På bænkene langs søbredden og i piletræernes skygge sidder unge lokale elskende og nyder hinandens selskab for en stund, væk fra familiens opsyn.
Dag 4
Dag 4

Hanoi, Ha Long-bugten og sejltur med junke

Den Røde Flods delta og sejlads på bugten med overnatning. Efter ankomsten til bugten går vi ombord på vores flotte skib, som skal være vores hjem de næste 24 timer. Vi spiser fisk og skalddyr til frokost, besøger en grotte og kan nyde livets afslappende gang her i bugten. Om aftenen spiser vi en lækker middag, og vi bliver senere vugget i søvn af skibets duven.
Dag 5
Dag 5

Ha Long, Hanoi og nattog til Hué

Ha Long stemning
Skibet har ligget for svaj i Ha Long-bugten natten over, og du kan i dag stå tidligt op og nyde solopgangen over øerne, inden det atter er tid til at vende tilbage til Hanoi.
Først på aftenen kører vi til den centrale togstation, der fungerer som et trafikalt knudepunkt i Vietnam. Her går togene mod det nordlige, vestlige, centrale og sydlige Vietnam, såvel som til Kunming, Nanning og Beijing i Kina. Vi går ombord på Genforeningsekspressen og skal nu køre sydpå mod det centrale Vietnam.
Dag 6
Dag 6

Hué

Vi ankommer med toget til Hué i det centrale Vietnam, der er landets smalleste region. Nogle steder er der kun lige over 50 km mellem havet mod øst og nabolandet Laos mod vest. Hue er en tidligere kejserby og vi skal bla.besøge Thien Mu-pagoden og Citadellet
fra 1804 der fungerede som det kejserlige palads, samt en af gravene for de temmelig flamboyante kejsere i Nguyen-dynastiet.
Dag 7
Dag 7

Til det hyggelige Hoi An

Vi tager ud på den nord-sydgående vej i Vietnam. Her ligger Hai Van som en kæmpe drage. Det er Vietnams højeste pas (500 m o.h.). Navnet Hai Van betyder Havets Skyer.
Vi ankommer til Hoi An, som er taget under UNESCO’s beskyttende vinger. Det er en historisk handelsby, der havde sin storhedstid i det 17. århundrede og kan prale af mere end 800 perfekt bevarede, klassiske kinesiske og vietnamesiske huse og templer.
Dag 8 - 10
Dag 8 - 10

Hoi An

Strandene ved Hoi An hører til blandt de bedste i Verden.
Fridag - mulighed for strandtur og shopping
Efter vores orienterende byvandring i Hoi An er dag 8-9-10 til fri disposition, og der er masser af muligheder her i Hoi An, både til
Kunstbutikker ses mange steder i byen.
Kunstbutikker ses mange steder i byen.
afslapning, udforskning af byen på egen hånd eller indkøb i de mange hyggelige butikker. En anden oplagt mulighed på disse afslappede dage kunne også være at få skræddersyet noget tøj hos en af byens mange skræddere.

Er vejret til det, og vil man have en dukkert eller slikke sol, er der mulighed for at tage en taxi de 6-7 kilometer til stranden, som i øvrigt er noget af den bedste strand i Vietnam.
Dag 11
Dag 11

Hoi An, fly til Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet

Mekong-deltaet er en af Vietnams mest interessante og naturskønne regioner. Her er rig mulighed for at opleve en sejltur på den legendariske Mekong-flod, landsbyer specialiseret i kunsthåndværk, mangrovesumpe, frugtplantager og spektakulære flydende markeder.
Dag 12
Dag 12

Mekong-deltaet

Vi skal tidligt op her til morgen, for i Vietnam begynder den livlige handel på vandvejene allerede med solens første stråler. Vi skal i dag se en af deltaets mest interessante seværdigheder: det flydende marked og det tilhørende liv på floden. Markedet ved navn Cai Rang er åbent hele dagen, men det er travlest fra solopgang til omkring kl. 9. Her sælges alt fra landbrugsprodukter til lokale specialiteter, og de handlende kommer fra nær og fjern for at afsætte deres varer til den højstbydende. Hver båd har en lang, lodret pæl, hvor vareprøverne hænger, og det er et fantastisk syn at se de små både, der som radiobiler snor sig ud og ind mellem hinanden i et tilsyneladende organiseret kaos.
Dag 13
Dag 13

Mekong-deltaet og Ho Chi Minh City

Vi starter dagen med et besøg på den lille ø An Binh, som ligger midt i bifloden Tien. Den frugtbare jord og ferskvandet giver ideelle vækstbetingelser for øens frugttræer, og det er da også langt den største indtægtskilde. Vi skal også besøge et lille museum, som fortæller om risproduktionen og livet i deltaet, høre lokal musik, se fremstilling af rispapir og meget mere, inden det er tid til at sætte kursen mod Ho Chi Minh City, som for mange nok er bedre kendt under navnet Saigon.

Århundreder med krig og splittelse har sat sine spor på Ho Chi Minh City, men når vi ankommer til byen i udkanten af Mekong-deltaet, går vi på opdagelse i den i dag så fredelige, og dog hektiske, by.
Dag 14
Dag 14

Ho Chi Minh City, Cu Chi og Cao Dai-tempel

I dag går vores udflugt nordvestpå. Vi lægger vejen forbi den lokale religion, Cao Dais, ”Vatikan”. Det er templet Thanh That, som er hovedsædet for Vietnams tredjestørste religion efter buddhisme og katolicisme.

Hvis du gerne vil opleve, hvor hårdt livet i Vietnam var under Vietnamkrigen, bør du bestemt besøge Cu Chi. tunnelnetværket, som strækker sig over 250 km og her var klasselokaler til undervisning, sovekamre, køkkener, sygehuse og brønde under jorden
Dag 15
Dag 15

Ho Chi Minh City og hjemrejse

Dagen er til fri disposition til at gå på opdagelse alene eller med vores danske rejseleder. Ud på dagen kører vi til Ho Chi Minh Citys lufthavn, hvorfra vi flyver hjemad mod europæiske himmelstrøg.
Dag 16
Dag 16

Ankomst til København

Efter et flyskifte fortsætter vi til Københavns Lufthavn, hvor vi lander efter en oplevelsesrig rejse.
Prisinfo
Prisinfo
Prisen inkluderer:
 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse København – Hanoi & Saigon - København
 • Transport jf. rejseprogram.
 • 11 nætter i delt dbl.vær. (enkeltværelse mod tillæg)
 • 1 nat ombord på nattoget ”Genforeningsekspressen” fra Hanoi til Hué (4-personerskupéer, sovevogn)
 • 1 nat ombord på junke i Ha Long-bugten (delt dobbeltkahyt)
 • Indenrigsflyvning(er) i Vietnam
 • Morgenmad daglig, 10 frokoster og 8 middage.
 • Alle skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke:
 • Tillæg for enkeltværelse 2.590 kr.
 • Rådgivnings & Ekspeditionsgebyr, pr. ordre 125 kr.
 • Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rejseforsikringer - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører (beregn ca. 450 kr. pr. person)
 • Drikkevarer
 • Forplejning ud over den inkluderede
 • Personlige fornødenheder
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Rundrejsen inkluderer"

Drømmen om Vietnam


Download detaljeret program for
12. marts 2017

Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11

eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk


 

Denne side er udskrevet d. 25. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/las-vegas/familietur-med-et-snert-af-drengeroevstur.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.