Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vietnam

Læs mere om rejser til Vietnam

Utrolige Vietnam
Rejsetips indsendt af:
Karina Forup
København
8. okt. 2009

Utrolige Vietnam

Af alle de fantastiske steder man kan besøge i Veitnam, er der specielt et sted som man absolut må besøge. Whale Island.
Kun et billede, virkeligheden er endnu smukkere....
Kun et billede, virkeligheden er endnu smukkere....

Hvor skal vi tage hen idag?

Vi havde heldigvis god tid til at rejse rundt, og det anbefaler jeg alle at have, da vi var i Vietnam.
For hold da op et land, der er tusindevis af steder som er så smukke at man ikke kan forstå at man virkelig har været der.
Fra Halong bugten i nord til Whale Island i syd, det har været svært at sige hvad der var den bedste oplevelse.
Vietnam er et lidt støjende land, man har et helt andet forhold til hvad støj er. Hvilket er meget lærerigt for os velfærds Danskere. Men det betød også at da vi kom til Whale Island, var det udover at være smukt som noget man aldrig havde set før, også skønt, roligt og stille og det eneste man hørte var fiskekutternes tøffende lyd og øens generator der summede blødt fra dykker forretningen.
Den lille frodige bjerg ø ligger 2 timer fra Nha Thrang, inde mellem andre frodige ubeboet øer. Der er 30 hytter på stranden og måske 10 personale hytter gemt lidt væk bag det hele. Man har mulighed for snorkling direkte fra stranden, dykker og snorkeling ture med båd fra øens egen dykkerforretning. Gæsterne ankommer og rejser hver dag, så man møder nye mennesker, men får samtidig også en masse privatliv. Det er en franskmand der har stedet, og dette afspejler sig i den høje kvalitit hytterne er i, og selvfølgelig også i maden som er en blanding af Vietnamesisk og fransk, og bare helt fantastisk. Det er bare smukt, roligt, skønt, spændende, romantisk og helt fantastisk.
Det var så smukt at stå i sin lille strand have foran hytte og kigge på det smukke vand og holde sin kæreste i hånden, absolut den bedste oplevelse jeg havde i Vietnam.
Så skal der samles græs.....
Så skal der samles græs.....

Er der plads til en mere?

Ja det er der, og det er der altid.
Når man planlægger en tur til Vietnam, et land hvor de fleste kun taler deres egen tunge, kan man godt blive lidt nervøs. Men det skal man ikke være. Jeg har aldrig rejst i et land der var så nemt at rejse i. Det vigtigste er at tage det stille og roligt og ikke blive sur over deres måde at gøre tingene på. Deres infrastruktur fungerer, nok bedre end vores, man skal bare være klar over at hvor der er plads er der hjerterum, dvs. at kan man ofte oplever at busser og tog er proppet. Man sidder på gulvet, sover 4 i en køje, så et af mine råd er at nyde oplevelsen at få lov at komme så tæt på, at man kan få en bid af det rigtige Vietnam.
Bare smil så får man et smil igen. Det er det venligste folk jeg endnu har mødt og man kan roligt føle sig tryg og bare nyde dette smukke smukke land.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Vietnam

Hoteller i Vietnam
Rejser til Vietnam
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.