Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vietnam

Læs mere om rejser til Vietnam

Vietnam indefra
Rejsetips indsendt af:
Henriette Erika Thorsen
Skive
25. maj 2011

Vietnam indefra

Jeg var i vietnam sammen med en veninde, og vi satte en måned af til at opleve den sydlige/midterste del af landet. Vi havde lejet en privatchauffør (1500 kr, eller 300 kr. pr. dag) i 2 uger.
Han hentede os i lufthavnen og så gav vi ham ellers direktioner og han kørte os til de forskellige seværdigheder og hoteller. At have ham med som guide var en stor fordel, da vi bookede hoteller efterhånden som vi kom frem, så ved at lade ham gå ind og høre efter værelser og pris, kunne vi spare en hel del, da prisen for indfødte er lavere end udlændinger. At have ham til at køre os rundt var en enorm fordel, han var vant til at køre meget og kunne derfor vise os det hele indefra.

Vi rejste derned januar/februar og fik på den måde nytåret med, hele vietnam er på det tidspunkt pyntet op og der spares ikke på noget. en hel utrolig oplevelse! Men i denne årstid skal man dog være obs på vejret, da det ikke nødvendigvis er varmt og solrigt. En hel fantastisk rejse som jeg er varmt kan anbefale!

OBS: FDM travel har tilføjet billedet.

taxaer foran lufthavnen

foran lufthavnen bliver man gerne fulgt op ad personer fra taxafirmaer som fører en til deres taxaer, vær obs på at de kører på taxameter. jeg oplevede en der ville have overpris på 300000 dong, for en halv times køretur. jeg nægtede og fandt en taxa der kørte på taxameter og endte med at betale 116000 dong. altså lige omkring 30 dkr. i stedet for 100dkr.

Transport
Guidede ture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Vietnam

Hoteller i Vietnam
Rejser til Vietnam
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flyveture.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.